A nők miért várják el, ha a férfi munkanélküli, akkor minden alja munkát el kell hogy vállaljon, de ha a nő évekig hónapokig van otthon az természetes?
Szerintem nem lehet általánosítani. Az adott helyzettől függ, ki mit, mennyiért vállal el.
Akinek van tartaléka, az keresgéljen, válogasson nyugodtan, akinek meg nincs, az úgyis elvállalja, ami épp akad, mert felkopik az álla.
Ha csak otthon ül a gép előtt, és termeli a mosatlant, húzzon dolgozni.
Ha amíg én dolgozom, kitakarít és finom vacsorával vár mindennap, nekem csak fel kell tennem a lábam, és ejtőzni, maradjon nyugodtan otthon.
Az en volegenyem 2 honapig volt munkanélküli..
kereste állandóan a munkát,de nem talált a "tudásához megfelelőt" de elvállalt egy "ganébb" munkát,mert akkor pont hatalmas sz..ban voltunk...
aztán 1 hónapig nem volt,de akkor már helyre jottunk,így addig keresett,amig talált a tudásához való munkát.
én mgmondtam neki: ha nem tetszik ne vállald el,nem akarom hogy mindennap idegesn jöjjön haza,meg kifáradjon,de elvállalta mert kellett a penz,emellett en is dolgoztam volt hogy napi 12 orát elegge faraszto volt... nekem a párom azt vallja ha nem dolgozok nem baj,mert egy no "dolga" a család fenntartása ( a háztartás,ha van akkor a gyerekek) amikor nem volt,akkor csak ezt csináltam munka keresés mellett,de amikor dolgoztam akkor is kivolt takaritva,jó igaz nem mindennap mostam fel,és porszivoztam de mindennap meleg vacsora várta az asztalon akármilyen fáradt is voltam..
De, te vagy: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Csak nem értem miért kell letagadni..
Egyébként még nincs hó, nincs fagy, már erő napsütés sincs. És 1 hónapja se volt. Elvállaltad volna, kerestél volna közben mást, és ezt tél előtt befejezed. De csak a nyivákolás megy.
*csinálom
Már írni se tudok, úgy felbosszantottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!