Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért várják el, ha a...

A nők miért várják el, ha a férfi munkanélküli, akkor minden alja munkát el kell hogy vállaljon, de ha a nő évekig hónapokig van otthon az természetes?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi nem dolgozik hetekig de akár csak egy hónapig,akkor már cirkusz van,hogy teljesen mindegy de valami gané munkát is vállaljon el.De ha egy nő munkanélküli és a párja eltratja mert ő megteheti hogy válogasson,akkor az teljesen természetes.
2014. szept. 22. 09:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerintem függ attól is, hogy kinek mennyi tartaléka van. Nekünk pl. max 1 hónapnyi, így nem hiszem, hogy lehetne hónapokig válogatni. Közben is lehetne keresni. Egyébként ettől nem félek, a férjem bármit elvállal, ha kell. 6,5 éve raktárosként kezdte, most is az, ugyanott, csak más munkakörben, dupla annyit keres, mint a legelső munkakörében.
2014. szept. 22. 11:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy ha a vőlegényem hónapok után sem találná meg álmai munkáját, akkor igen is ha van más addig is akkor vállalja el. Nem a szomszéd fizeti a rezsit, és nem a szülők adják az ételt. Hiába 40 ezer forintot kapna havonta, de több mint a semmi. Mellette persze küldhetné az önéletrajzokat, de az, hogy semmit ne hozzon haza, az már nem férne bele. A kapcsolatunk elején én is takarítottam egy cégnél 4 órába, míg nem államvizsgáztam le, viszont egy olyan városban élünk ahol választhattam volna diákmunka gyanánt, hogy raktárban pakolom az árut, vagy pénztáros leszek. De végül a takarítást választottam. Ciki vagy nem, pénzből él mindenki. Most pedig középvezető vagyok, de számomra sosem volt büdös a munka, vagy megalázó ha fizikai munkát kell végezni.
2014. szept. 22. 11:33
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lehet általánosítani. Az adott helyzettől függ, ki mit, mennyiért vállal el.

Akinek van tartaléka, az keresgéljen, válogasson nyugodtan, akinek meg nincs, az úgyis elvállalja, ami épp akad, mert felkopik az álla.

2014. szept. 22. 11:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy, aki az elmúlt hónapban már 2 kérdést írt ki arról, hogy a felesége fizikai munkára akar küldeni, mert már 3 hónapja munkanélküli vagy?
2014. szept. 22. 12:49
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok,én csak most tettem elöszőr itt fel kérdést.Amúgy nem a fizikai munkával van bajom.Hanem azzal hogy ami lenne az szabadtéri munka többnyire,hóban,esőben,szélben fagyban.Birom a fizikai munkát,de amikor társul hozzá időjárási ténysző is,akkor az nem túl kellemes,nekem szmély szerint a munkáról elvonja a figyelmemet,amikor még az időjárással is meg kell küzdenem,és igen elég kimeritő.Többnyire eddig minden munkámat bent csináltam,és jobban is szeretem azokat a munkákat.A fizikai munkát birom,de egyszer már volt tüdő gyulladásom és nem szívesen kerülnék megint az intenzív osztályra.Szóval nekem azzal vigyáznom kell.
2014. szept. 22. 12:58
 16/23 anonim ***** válasza:
91%

Ha csak otthon ül a gép előtt, és termeli a mosatlant, húzzon dolgozni.

Ha amíg én dolgozom, kitakarít és finom vacsorával vár mindennap, nekem csak fel kell tennem a lábam, és ejtőzni, maradjon nyugodtan otthon.

2014. szept. 22. 13:41
 17/23 anonim ***** válasza:

Az en volegenyem 2 honapig volt munkanélküli..

kereste állandóan a munkát,de nem talált a "tudásához megfelelőt" de elvállalt egy "ganébb" munkát,mert akkor pont hatalmas sz..ban voltunk...

aztán 1 hónapig nem volt,de akkor már helyre jottunk,így addig keresett,amig talált a tudásához való munkát.

én mgmondtam neki: ha nem tetszik ne vállald el,nem akarom hogy mindennap idegesn jöjjön haza,meg kifáradjon,de elvállalta mert kellett a penz,emellett en is dolgoztam volt hogy napi 12 orát elegge faraszto volt... nekem a párom azt vallja ha nem dolgozok nem baj,mert egy no "dolga" a család fenntartása ( a háztartás,ha van akkor a gyerekek) amikor nem volt,akkor csak ezt csináltam munka keresés mellett,de amikor dolgoztam akkor is kivolt takaritva,jó igaz nem mindennap mostam fel,és porszivoztam de mindennap meleg vacsora várta az asztalon akármilyen fáradt is voltam..

2014. szept. 22. 13:54
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

De, te vagy: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Csak nem értem miért kell letagadni..

Egyébként még nincs hó, nincs fagy, már erő napsütés sincs. És 1 hónapja se volt. Elvállaltad volna, kerestél volna közben mást, és ezt tél előtt befejezed. De csak a nyivákolás megy.

2014. szept. 22. 13:55
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szakadna rá az ég arra a szerencsétlen férfitársadalomra.. Nekem se volt testhezálló a két diplomámmal a Tescóban m30-as ládákat pakolni meg komissiózni, meg lázas betegen kiájulni a kassza mögül, de b*sszameg, megcsináltam, mert erre volt lehetőségem. Mert ha nem csinálunk, nem eszünk, nem fűtünk, és elzárják a vizet. Nehogymár a ló mondja meg, mikor megyünk szántani..
2014. szept. 22. 15:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

*csinálom

Már írni se tudok, úgy felbosszantottál.

2014. szept. 22. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!