5éves kapcsolatban normális ha a párod szó nélkül elmegy szórakozni a barátaival? Mit szólnál ha ezt egy hét után tudnád meg a haverja elszólásából?
Szerintem nem normàlis. Nem engedélyt kell kérni, de az én férjem is szòl, hogy hé nem jövök haza egybõl elmegyek a haverokkal vagy pénteken lesz egy parti pàr òràra beugrok. Mondjuk àltalàban a partikra együtt megyünk....de akkor is tudom,hogy jól van , hogy hol van, mert ugye bàrmi megtörténhet a mai vilàgban és még felesleges meglepetést se szervezek amibe belebukok.
Ìgy, hogy a haverok vàrtak téged és még rà is kérdeztek, hogy miért nem voltàl én is kiakadnék a dolgon, fõleg hogy utàna se mondta, hogy milyen jò kis buliba volt. Persze, hogy oda a bizalom, a következõnél meg lehet a wc-ben köt ki valami lotyòval...kit érdekel mi? úgyse tudtok ròla...
Némelyek itt nagyon pàlcàt tudnak törni a màsik felett, de ha velük történne hujjuj! Kicsapnàk a magas c-t.
Mondjuk nekem az is fura ,hogy 5 év utàn még csak együtt se laktok.
Ja, ha nem éltek együtt mi a baj? Szabad ember, azt csinál, amit akar, nem tartozik neked számadással.
Míg mi külön éltünk, akkor is max. este mondta, hogy volt pipázni/sörözni a srácokkal.
Most viszont felhívjuk egymást, ha későn jövünk/vagy találkánk van, hisz a másik ne várjon otthon tök idegeskedve.
Én inkább azon gondolkoznék, hogy miért nem mondta el. De a sértődött reakciód mindent elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!