Én fújom fel, vagy tényleg bunkó kérés volt a részükről?
A férjemnek sajnos meghalt a nagypapája.
A temetés vidéken lesz, és anyósom megkérte, hogy vigye le magával az exnejét, mivel ő is szeretne menni.
Egyrészt miért nem fordul meg anyósom fejében, hogy esetleg én is szeretnék menni a temetésre? Másrészt miért kellene a férjemnek az exfeleségét hurcolnia bárhová is autóval? Semmi közük sincs efymáshoz, ha az ex menni akar, oldja meg egyedül, hogyan jut el oda. Harmadrészt meg miért akar elmenni a temetésre, amikor életében kétszer ha találkozott az elhunyttal, azt is már vagy 5-6 éve?
Féltékeny vagy az exnejére? Miért?
A többi rizsa lényegtelen. Olyan kapcsolatban élsz, ahol féltékeny vagy arra a nőre, akit már otthagyott. A hiba nem az anyósban van, nem az exben, akarjanak bármit is, és nem is a férjedben, hanem benned. A valódi kérdés: Téged miért zavarna, ha találkoznának, esetleg elvinné a temetésre? Miért érzed magad kisebbrendűnek hozzá képest? (és most nem a puffogásra vagyok kíváncsi, hogy 'dehogy vagyok féltékeny', meg, hogy 'nem vagyok kisebbrendű', aztán a nő szidalmazására,hanem a valóságra. Legalább magadnak válaszolj ezekre, előrébb lennél!) N30
Nem vagyok rá féltékeny, nemes egyszerűséggel csak UTÁLOM azt a nőt. Tett is róla bőségesen hogy így legyen, nem telik el úgy nap, hogy ne akarná tönkretenni a kapcsolatunkat. (Pedig anno ő akart válni, és mi a férjemmel csak a válás után ismerkedtünk meg.)
Semmi köze a férjemhez, ha el akar menni a temetésre, menjen, de ne a férjemnek kelljen fuvaroznia. Ennyi.
ÉN is voltam az exem anyukájának a temetésén, de eszembe sem jutott, hogy az exemet kérjem meg, vigyen el.
Ez a férjed dolga, ha ő el akarja vinni, elviszi. Ha nem, nem.
Feleslegesen gyártasz problémát ott, ahol nincs.
A te stílusod viszont bunkó, így beszólni annak, aki véletlenül félreolvasott...
Nem csoda, hogy nem kedvel anyósod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!