Nálatok ki költ többet a családban magára? A férj vagy a feleség/nő vagy férfi/?
Egyformán.
Én pipere, meg ruha, de azt se túl gyakran.
Ő meg szeret napi szinten valami nyalánkságot venni :)
NMost nézem a piperecikkes számlát. Havonta egyszer járunk illatszeresbe, de akkor a dezodortól a mosogatószeren át a textilöblítőig mindent megveszünk. Kerekítve 15ezret költöttünk a három fős háztartásba, ebből a közös cucc (tisztító, mosószerek) 7ezer forint, a férjem számára 5ezer, a lányom és én 3ezer.
Ruhákért turiba járunk, nehéz lenne elosztani, mivel táska-ruha akcióra megyünk.
Viszont a cipő érdekesen van leoszva, ő háromhavonta vesz ötezerért, kb. Én évente két párat koptatok. Idén megúsztam az egyiket, mert noveremtől kaptam egy jobb minőségűt.
Kozmetikushoz nem járok, sosem voltam, fodrász évente, csak vágás, 1500ft. Neki itthon nyirom.
Ja, hobbim az olvasás, letöltöm a könyveket. Ő motorozik, most költött rá egy nagyobb összeget.
Egyértelmű,hogy a párom,vagyis a férfi.
Ő dohányzik,mindenhová autóval jár,napi 3 energiaital,ha megéhezik nem számít,hogy fél óra múlva otthon van,inkább eszik útközben.
Én használt ruhákat veszek fillérekért,ő mindig újat,márkásat.Van vagy 20 féle parfümje és sorolhatnám.
Attól függ :)
Én havonta többet költöttem magamra az évben, a férjem kb. ugyanannyit félrerakott magának, és most új autót vesz. Vele ez általában így van, ő gyűjtöget aztán vesz valami nagyobbat. Éves szinten kb. egyformán költünk, talán ő kicsit többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!