Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok ki költ többet a...

Nálatok ki költ többet a családban magára? A férj vagy a feleség/nő vagy férfi/?

Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 08:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
61%

Egyformán.

Én pipere, meg ruha, de azt se túl gyakran.

Ő meg szeret napi szinten valami nyalánkságot venni :)

2014. szept. 18. 10:59
 22/33 anonim ***** válasza:
30%

NMost nézem a piperecikkes számlát. Havonta egyszer járunk illatszeresbe, de akkor a dezodortól a mosogatószeren át a textilöblítőig mindent megveszünk. Kerekítve 15ezret költöttünk a három fős háztartásba, ebből a közös cucc (tisztító, mosószerek) 7ezer forint, a férjem számára 5ezer, a lányom és én 3ezer.

Ruhákért turiba járunk, nehéz lenne elosztani, mivel táska-ruha akcióra megyünk.

Viszont a cipő érdekesen van leoszva, ő háromhavonta vesz ötezerért, kb. Én évente két párat koptatok. Idén megúsztam az egyiket, mert noveremtől kaptam egy jobb minőségűt.

Kozmetikushoz nem járok, sosem voltam, fodrász évente, csak vágás, 1500ft. Neki itthon nyirom.

Ja, hobbim az olvasás, letöltöm a könyveket. Ő motorozik, most költött rá egy nagyobb összeget.

2014. szept. 18. 10:59
 23/33 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem ugyan annyit. Én (feleség) általában olyan dolgokra költök többet, ami mindkettőnké (fundamentát kötöttem, agyát vennék, ilyesmi). Férjem igazából többet költ magára, havi 20kg csirkemell, táplálékkiegészítők, számítógépes játékok - ez az ő hobbyja, ezzel foglalkozik, bár kissé drága hobby :)
2014. szept. 18. 11:31
 24/33 anonim ***** válasza:
15%
*ágyat*, bocsi
2014. szept. 18. 12:09
 25/33 anonim ***** válasza:
49%
A férjem. A magára költés alatt azt is értem, hogy a hobbijára. Én azon vagyok, hogy minél több bevétel és minél kevesebb kiadás legyen....szóval magamnak lóf.aszt se vásárolgatok. Ő meg nyugodtan költi a pénzt a hobbijára....
2014. szept. 18. 13:25
 26/33 anonim ***** válasza:
20%
A párom (férfi), sajnos van káros szenvedélye, napi szinten költ rá 3ezret. :(
2014. szept. 18. 13:56
 27/33 anonim ***** válasza:
29%

Egyértelmű,hogy a párom,vagyis a férfi.

Ő dohányzik,mindenhová autóval jár,napi 3 energiaital,ha megéhezik nem számít,hogy fél óra múlva otthon van,inkább eszik útközben.

Én használt ruhákat veszek fillérekért,ő mindig újat,márkásat.Van vagy 20 féle parfümje és sorolhatnám.

2014. szept. 18. 14:44
 28/33 anonim ***** válasza:
47%

Attól függ :)

Én havonta többet költöttem magamra az évben, a férjem kb. ugyanannyit félrerakott magának, és most új autót vesz. Vele ez általában így van, ő gyűjtöget aztán vesz valami nagyobbat. Éves szinten kb. egyformán költünk, talán ő kicsit többet.

2014. szept. 18. 19:33
 29/33 anonim ***** válasza:
47%
Nalunk a ferjem. Havi 25 ezer a cigije ugy,hogy tolti. Nekem havonta max 10-15 ezer. (kormos 4500,festek 1500,neha smink de pl alapozo fel evig is eleg.s ha latok csinit akkor ruhak) minden mas ami alaphigienia(samponok,tusfurdok stb.) vagy esetleg fontos azt a kozosbol vesszuk. En igy mindig felre tudok rakni pl most a hajhosszabbitasomra.
2014. szept. 18. 20:54
 30/33 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk én, vagyis a férj. De semmi extra hobby és mégis sokszor furdal a lelkiismeret. A nejem rettentően spórolós (már betegesen), van is ebből konfliktus sokszor. Szoktam pl. néha gyrost, vagy kinait venni, mert nagyon szeretem, de nem mondom el, mert akkor kiakad, hogy ő egész nap nem eszik semmit, mert spórol. Pedig nem vagyunk annyira rászorúlva, mert mindenkinek munkálya, nekem még másodállásom is van, valamint még 2 lakás albérletbe kiadva. Igaz, hogy sok a hitel, de ki tudjuk fizetni, még rakok is félre minden hónapban.
2014. szept. 18. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!