Mégjobban belegondolva is a férjem, mert ahogy írták is fentebb, ő ha vesz valamit havonta magának + a hobbik rendszeres költsége, az egyben drágább, mint nekem három havi apróságaim, ruháim, kencéim.
2014. szept. 18. 08:44
12/33 A kérdező kommentje:
Na én is azt hittem, hogy én, amíg ma vissza nem néztem januártól az exelbe vezetett költségvetést...S így van: nálunk is ő kevesebbszer költ, de nagy összegben (főleg hobby) én meg keveset sokszor :)
2014. szept. 18. 08:49
13/33 anonim válasza:
Mivel közös kassza van, ez nem téma. Csak azt vesszük meg, amire szükségünk van.
2014. szept. 18. 09:00
14/33 anonim válasza:
Nálunk változó. Hol Ő hol én. Múlt hónapban pl. Ő mert vett magának 3 cipőt meg egy pulcsit én meg csak egy nadrágot. De van, amikor én. Szóval ezt nálunk így nem lehet meghatározni.
2014. szept. 18. 09:13
15/33 anonim válasza:
Nem számoltuk még össze.
A férjem általában kevesebb, de nagyobb értékű cuccokat vásárol. Én meg többet, de az övéhez képest filléres dolgokat.
Úgyhogy szerintem a férjem.
2014. szept. 18. 09:39
16/33 anonim válasza:
Ő (a férjem). Mivel eddig nem volt munkahelyem, így hiába közös kassza, nem mertem, nem akartam az ő fizetését magamra költeni. Nekem a ruháim 3-4-5 évesek, nagyon ritka ha veszek magamnak valamit. Ruhát egyáltalán nem, inkább olcsóbb tisztálkodó szereket, arckrémet vagy parfümöt (max 3000 ftig).
Az ő fizetése, ő dolgozik meg érte, természetes hogy magára és a gyermekre költi azt.
2014. szept. 18. 09:41
17/33 anonim válasza:
Hat utolso, erdekes elgondolás, plane ha a ferjed is igy gondolja. Nem egyenrangú kapcsolat,,..
2014. szept. 18. 09:50
18/33 anonim válasza:
Off. Érdekes, hogy azok a valaszok vannak lepontozva, ahol a férj költ többet. Talán nem bírják egyesek a sztereotípiák megdőlését?
On
Nálunk is a férjem költ többet, de havi szinten is.
Ha érdekel valakit, levezetem.
2014. szept. 18. 10:04
19/33 anonim válasza:
Nálunk egyenlő arányban. Én több ruhát veszek, viszont a férfi ruhák drágábbak, meg kisebb a választék, nehezebb akciósat kifogni. Pl. jó minőségű női pólót nemrég kifogtam akciósan 1000 Ft-ért de férfiból még nem láttam akciósan se soha 2000 Ft alatt. Én többet költök fodrászra meg kozmetikusra, de ő meg sokszor vesz magának egy-egy jó minőségű drága sört, szóval leosztanánk kb. ugyanott lenne, bár nem számoljuk fillérre. (Én költök pl.5000-et kozmetikusra egy hónapban, ő meg vesz 10 db 500 Ft-os sört, ez a hobbyja, mindig másfajtát vesz, szereti kostólgatni.) Mással is kb. így van. A férfiak szerintem jellemzően kevesebbszer költenek, de akkor nagyobb összeget. Ott elég nagy gond van, ahol ez nem egyenlő (persze kivéve ha egészségügyi okokból, pl. a pár egyik tagja gerincsérült és kell neki a gyógymasszázs, torna, de a másik félnek már nem futja fitnessbérletre...)
2014. szept. 18. 10:06
20/33 anonim válasza:
Nálunk a férjem. De ő is ilyen, mint amit írtatok, hogy nem gyakran, de ha igen, akkor sokat. :) Én sok kicsit sem költök, csak kaját szoktam venni, de azt kettőnknek veszem és főzök belőle. Amit kizárólag magamnak vettem a múlt évben összesen... kb. 10.000.-t volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!