A volt férjem élettársa feltölthet képet a gyermekemről?
Kéthetente hétvégén náluk van a fiam. A kapcsolatunk nagyon rossz, folyamatosan piszkál engem, nyilvánosság elött nekem jön. A képeket az én nyilvánosság elött való lejáratásom miatt tette fel. Folyamatosan bántó posztokat írkál rólam. A volt férjemmel a közös szülői felügyeletet megszüntette a bíróság. Nem kéne engedélyt kérnie tőlem mielőtt a képeket a fent említett lejáratási célból felteszi? Hogy szólnak a személyiségi jogok 11 éves gyermek esetén?
Fiam véleménye: - Ezeket a képeket rakta fel? Pedig én nem akartam volna
Kérdező, tegyük félre egy kicsit a volt férj jelenlegi párját. Jelen esetben jogilag TELJESEN MINDEGY mit gondoltok egymásról.
A gyereknek te vagy az anyja, és a volt férjed az apja. Ti dönthetitek el, hogy mi kerüljön fel a gyerekről, és hová. Kérdezz meg egy ügyvédet, és szedesd le vele azokat a képeket. Ha tovább tűrsz, csak egyre hatalmaskodóbb lesz a nő - nem vall jó érzésre, hogy a gyerek és a te megkérdezésed nélkül kirakta azokat a képeket -, és a végén ki tudja hova vezet az egész... Látod, eddig tűrtél, és az nem vezetett sehova...
Aztán az apja is leszedeti veled az általad feltett képeket, mert szerinte személyiségi jogokat sért, és így fogtok szépen harcolni, állítólag a gyerek érdekében, valójában piti csatáitokkal a gyereknek ártotok.
Még nem árultad el, mi van azon a képen, ami ennyire b*ssza a csőrőd? A gyereked meztelen rajta? Vagy lehányt ruhában látható? Esetleg hárman vannak rajta és mosolyognak, és te majd szétrobbansz, amiért a gyereked mosolyog a képen azzal a nővel, aki most a volt férjed barátnője?
Amúgy meg rámész a képre,ahol van egy opció,hogy Lehetőségek,azon belül fénykép jelentése és kiválasztod,hogy miért akarod töröltetni a képet!
Ha jól értelmeztem,akkor a közös felügyelet meg van szüntetve és csak láthatásra mehet a gyerek,ahol bármit csinálhat a gyerek,apuka és a mostoha.
A kérésed és a gyerek engedélye nélkül is feltölt képeket a mostoha,amit te nem szeretnél és a gyerek sem!
Ha másképp nem megy,mond a gyereknek,hogyha fényképezik takarja el az arcát vagy forduljon el...
Valami nem oké nálad kérdező. Egyszer azt írod hogy a gyerek nem is akar az apjához menni, majd később azt írod hogy azért nem jelented fel a nőt a verésért, mert azt szeretnéd hogy a gyerek boldogan menjen hozzájuk. Most akkor mi az igaz?
Légy egy kicsit őszinte magaddal hamár velünk nem. Boldog a gyerek az apjánál? Mosolyog azon a cseszett képen ami téged annyira zavar? Miért baj ha boldog velük? Csak veled lehet boldog? Utálod a nőt és azt akarod a gyereked is utálja? Hogy váltatok el a férjeddel? Megcsalt ezzel a nővel és azért utálod?
Nem ártana kicsit lenyugodni (eskü még az írásaidból is átjön a hisztéria) és önvizsgálatot tartani. Miután ez megtörtént onnantól felejtsd el a volt férjed nőjét és ne nézegesd fészen, éld a saját életed. Ha a gyereked panaszkodna az apjáékra akkor azt az apukával beszéld meg és ennyi. Én elhiszem hogy tökjó úgy állni mindenhez hogy csak a másik a hibás, de ilyen nincs, senki se tökéletes, te se.
Utolsó ezt a kérdést normális ügyvéd kiröhögi, nem normális előtte még elteszi a pénzét majd kiröhögi.
Komolyan csak elvált nő ne legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!