A volt férjem élettársa feltölthet képet a gyermekemről?
Kéthetente hétvégén náluk van a fiam. A kapcsolatunk nagyon rossz, folyamatosan piszkál engem, nyilvánosság elött nekem jön. A képeket az én nyilvánosság elött való lejáratásom miatt tette fel. Folyamatosan bántó posztokat írkál rólam. A volt férjemmel a közös szülői felügyeletet megszüntette a bíróság. Nem kéne engedélyt kérnie tőlem mielőtt a képeket a fent említett lejáratási célból felteszi? Hogy szólnak a személyiségi jogok 11 éves gyermek esetén?
Fiam véleménye: - Ezeket a képeket rakta fel? Pedig én nem akartam volna
Ha a gyereket zavarja, eltávolíttatnám.
Ha a kép sértő, bántó, eltávolíttatnám.
De csak azért, mert nekem nem szimpi az új csaj, azért nem tennék semmit, piti bosszú lenne.
Nálam maradt a gyermek az én gondozásomban van. A szimpátián túl vagyunk, lassan öt éve piszkálódik. Rengeteg közös ismerősünk van a közösségi oldalon. Egy faluban is lakunk. Sok mindenért hallgatok többek közt ezt is tűröm: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__39..
De az, hogy a gyermekemmel készült közös képeit használja fel arra, hogy lejárasson az már sok
Ja, akkor nincs semmi, csak túlreagálod, és bosszant, hogy hárman jól érzik magukat.
Tiltsd le a volt férjed barátnőjét a facén, és nem fogod ezeket látni.
Aki ismer téged, az előtt nem tud lejáratni, aki pedig nem ismer, az nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!