A volt férjem élettársa feltölthet képet a gyermekemről?
Kéthetente hétvégén náluk van a fiam. A kapcsolatunk nagyon rossz, folyamatosan piszkál engem, nyilvánosság elött nekem jön. A képeket az én nyilvánosság elött való lejáratásom miatt tette fel. Folyamatosan bántó posztokat írkál rólam. A volt férjemmel a közös szülői felügyeletet megszüntette a bíróság. Nem kéne engedélyt kérnie tőlem mielőtt a képeket a fent említett lejáratási célból felteszi? Hogy szólnak a személyiségi jogok 11 éves gyermek esetén?
Fiam véleménye: - Ezeket a képeket rakta fel? Pedig én nem akartam volna
Kérdező! Próbálj már a feltett kérdésekre válaszolni!
1. Azt kérdezed, hogy feltölthet-e a volt élettárs képet a gyerekről. Igen, feltölthet, ha a képet a gyerek nem ellenzi, ha a volt férjed nem ellenzi, ha a képen a gyerek nincs előnytelenül, hátrányosan, lejáratóan beállítva. Az, hogy te nem szereted a volt férjed barátnőjét, teljesen érdektelen!
2. Mi köze a feltöltött képnek ahhoz, hogy ti ketten ölitek egymást a nővel? Féltékeny vagy rá??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!