Miért gondolja mindenki egyértelműen rólam hogy nincs párom, barátom? Ennyire látszana? Ennyire egyértelmű lenne?
Azt mondta valaki, hogy azért mert csendes és visszahúzódó vagyok. Bár szerintem ez nem igaz. Visszajelzések alapján nem vagyok egy bányarém sem. Igaz, hogy régebb óta nincs párom, de attól még nem kellene egyből erre következtetni. Mi lehet a hiba? aki ismer még hozzám hasonlót, vagy volt hasonló helyzetben azok szerint mi ilyenkor a gond? Lehet ezért nem alakulnak a dolgaim ilyen téren? A múltkor is mellettem párkapcsolati dolgokról beszéltek és odaszóltak hogy hát majd megtudom ha nekem is lesz. Valahogy az az érzésem volt, hogy azt gondolják még sosem volt. Miért lehet ez?
25l
Én együttélek a párommal, mégis sokan azt hiszik, hogy egyedül vagyok. Valószínűleg azért, mert nem áradozok róla folyton, és nem vagyunk összenőve sem. A magánéletünk nem tartozik a világra.
Ne foglalkozz mások hülyeségével, éld az életed.
Talán kezded görcsösen akarni, hogy legyen neked is valakid és ezt sugárzod kifelé, amit az emberek (pláne az ellenkező neműek) megéreznek. Biztos hogy valami lelki vagy kisugárzásbeli dologról lehet szó. Ugyanis a külső tulajdonságok vagy személyiségjegyek nem mérvadóak abban, hogy van valakinek párja vagy nincs. Még a szüzesség se :)
Szerintem lazulj el, élvezd az életed úgy ahogy van, legyél kicsit nyitottabb az új emberekre, új élethelyzetekre és akkor vonzó, energiában dús lesz a kisugárzásod és bevonzod a férfiakat mint a mágnes :) Minél lazább vagy, minél kevesebbet agyalsz ezen a kérdésen, annál hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!