Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem enged ki motorozni...

Anyám nem enged ki motorozni mit csináljak hogy ki engedjen?

Figyelt kérdés

Van egy simsonom s51n 4 sebesség. apám adta nekem mert már neki nem kell és ide adta hogy tanulgassak. az udvaron még elsőnek jó volt de már unalmas. Olyan helyen vagyunk ahol sok föld út van de akkor se.

Szerintem lehet hogy félt de már 17 éves vagyok már autót is lehetne vezetnem nem hogy egy 50ccm-es motort.

2014. szept. 13. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Aha, te vagy ám a f... csávó!

Aztán majd halljuk a híradóban, hogy elütöttél vkit.

Utálom az ilyen felelőtlen barmokat, akik még véletlenül sem gondolkodnának.

Azért kell a jogsi, te majom, mert OTT tanítják meg, hogyan kell bánni a motorral.

Adja az ég, hogy vmi jó nagydarab rndőr elkapjon a néptelen utcán.

2014. szept. 14. 18:13
 12/14 anonim válasza:
Engem megtanított apám ingyen motorozni, 30 évig motrozott, akinek van érzéke hozzá, annak mindegy ki tanítja meg, talán még magátol megtanul. Majd elütök egy gyalogost... ha ha ha, és aki úgy üt el egyet akinek van jogsija arra mit mondasz, neki nem tanították meg hogy nem szabad? :D
2014. szept. 14. 18:25
 13/14 anonim válasza:

Ha most azt mondod, hogy csak az tud vezetni akinek van jogsija, kérdezem, mért okoznak balesetet azok? :D

Mert nem tudnak, láttam olyat akinek megvolt vagy 10 éve, és a kuplungot nem tudta felengedni annélkül hogy nem ugrált volna az autó + lesúrólta a falat kifordulásnál, mert nem volt érzéke a vezetéshez. Na erre mit mondasz?

Jogsi is csak addig kell még megállít a rendőr, amég nem addig nem kötelező mindenkinek. :D

2014. szept. 14. 18:29
 14/14 A kérdező kommentje:
hát igen meg nem papirral megy hanem benzinnel. az egy dolog hogy lerakom a jogsit de akkor is magamnak kell megtanulni kezelni, kitapasztalni. Nekem már elég jól megy szépen engedem a kuplungot váltani is rendesen megy és csak 2 hónapja van motorom.
2014. szept. 14. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!