Párom mától éjszakás a munkahelyén. Mit tegyek? Egyedül vagyok itthon, félek. Voltatok már ilyen helyzetben?
Amúgy ezt is meg kell szokni, rá kell jönni, hogy semmitől nem kell, hogy félj, a sötét sem ellenség - csak a horror-dolgokban.
Betörőkön agyalni marhaság, akkor is bejöhet, ha ott a párod. Sőt, én AKKOR rettegnék igazán, mert ha engem bánt, hát jó, ez pech, de ha őt, azt nem élném túl.
A hangok tényleg parásak - mikor váratlanul reccsen ez-az, de csak, mert nem vagy felkészülve rájuk. Attól én is szívrohamot tudok kapni -, de zenével elnyomhatod.
Ha félsz, énekelj, nekem segít, bármikor érzem, hogy kezdődik a pánikolás (éjjel egyedül kell hazajönnöm, vagy itthon, pl.), elkezdek halkan dalolni és máris jobb.
Szerintem ezerszer jobb félni, mint tahónak lenni, üzenem néhány érzéketlen hozzászólónak...
Kérdező, foglald el magad, olvass, keress valami jó kis filmet, és szép álmokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!