Volt olyan aki pár hónap után a párjához költözött? Annyira szerelmes vagyok itthon semmi sem tart
szerintem ez hülyeség, h azzal elrontják. ha nem egymáshoz valók, annak jobb kiderülnie minél hamarabb. hiszen akik összeillenek, azokat nem választhatja szét ilyesmi...
nos, mi kb 2 hét után költöztünk össze, másfél éve együtt vagyunk, és egyikünk sem bánta meg. össze kellett csiszolódni. voltak viták, balhék, de egyikünk sem hátrált meg, mert tudjuk, h ez velejárója egy kapcsolatnak.
szóval szerintem bátran. a szerelmet olyan jó dolog megélni :)
Szia! Van úgy, hogy fejest kell ugrani a dolgokba. Ha meg csalódnál benne akkor időt spóroltál, az együttélés során hamar kiderül, hogy mennyire illetek össze.
Sok sikert ha megteszed :)
Mi kb 4 hét után költöztünk össze úgy, hogy hol nála, hol nálam laktunk, mert egy percig sem bírtuk ki egymás nélkül. Egy éven belül vettünk közösen kocsit, másfél éven belül lett közös ház (közös hitellel).
4,5 éve vagyunk együtt, azóta összeházasodtunk és nevelgetjük az egy éves fiúnkat.
Előtte mindegyikünknek volt többéves kapcsolata és nagyon nem jöttek be. Abszolút nem az évek számától függ, hogy hogyan fog működni egy kapcsolat!
Sok szerencsét és sok boldogságot!
2 hónap után költöztünk össze.
3évvel ezelőtt, már van egy 2 éves kislányunk,most dolgozunk a tesókán:))
Szerintem költözz oda, de nem kell minden cuccodat és a fél lakást átvinni, meg a bútorokat sem, csak ami a mindennapokban fontos neked.
Ruhák, számítógép, hobbi cuccok...
Úgy is el lehetsz ott pár hónapig, aztán ha úgy látod, hogy működik a dolog, akkor szép lassan áthordasz mindent ami még kellhet :)
De azért maradjon meg a menekülési útvonal, azaz bármikor hazamehess ha netán-tán úgy adódik, hogy egyszer összevesztek.
Szerintem ez akkor ésszerű, ha már előtte ismertétek egymást. Én 14 éves korom óta ismerem a férjem, 22 évesen hozzám költözött az albiba 3 nap együtt járás után, aztán kerestünk közös lakást. Most 7. éve vagyunk együtt, azóta házasság, közös ház, vagyon megszerzése folyamatban (hitel miatt írom, hogy folyamatban) most várjuk 2. gyermekünket és nagyon boldogok vagyunk azóta is. Megjegyzem előtte is éreztük, hogy ez több mint barátság, csak mindkettőnknek volt mindig valakije.
Szerintem ismeretlenül, ha eloszlik a rózsaszín köd lehet belőle tuti nagy pofára esés.
Szerintem a mai világban ez már nem akkora dolog. Főleg az 30 éves korosztályban. De miért is ne költözhetnél hozzá? Ha nem jön össze, max. hazaköltözöl. Mi a féjremmel 2 hét után folyamatosan együtt aludtunk. Egy hónapot az ő szüleinél laktunk, egy hónapot az enyémeknél. Ez ment két évig, egy éve pedig már a saját házunkban lakunk. Nekünk nem tűnt gyorsan, hogy két hét után már nem is aludtunk soha külön.
És ahogy már más is írta, ha véletlenül nem tudtok együttélni, az jobb, ha még most kiderül.
Bár a korodat nem írtad, azért ha nem vagy még 18, átgondolnám. Az együttélés több, mint az,hogy együtt alszunk. Te leszel a ház asszonya, és ez jár valamiféle kötelességgel. Ezt te döntsd el, hogy fel vagy-e rá készülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!