Mennyire bízhatok meg benne? Elváét férfi aki feleségével lakik?
Tudjuk azt hogy egy egy strigula miatt sokan képesek lehazudni a csillagokat, hazudni hogy rossz a házasságuk, éppen válnak stb stb, olvastam itt is nem egy két esetet.
Én is bele estem ebbe a hajóba, sajnos vagy sem. 8 éve házasok van két gyermekük.
Elváltak, a nő nem dolgozott soha, most sem.
A férfi házába lakik, házasság előtt épült, vagyon megosztásos gondok vannak.
A pasi olyasmit mondott hogy inkább a gyerekekre íratja majd, ő csak haszonélvező lesz ne hogy a felesége eladja stb stb stb
Sokat telefonálunk, elég sokat is össze futunk, viszont én elég bizalmatlan vagyok vele kapcsolatban.
Bármikor tudunk találkozni amikor akarok, eddig úgy tűnt akár ha most felhívnám most is, még ha fáradt akkor is eljönne.
Közölte igen, hogy külön szobában is alszanak, azt mondta hogyha nem hiszek neki azt is megteszi hogy elvisz hozzá, csak annyira hogy lássam hogy ott a felesége még sincs köztük semmi.
Nem volt közöttünk semmi, nem voltam/vagyok a szeretője, azt mondta hogy ő nem akar strigulát, azt bárkitől megkaphatná stb!
Nem tudom mit higgyek??
31éves egyébként, én pedig 22
Oké, igazad van, mivel kisvárosban élek, és itt mindenki ismer nagyjából mindenkit, abból indultam ki, hogy a feleség kiléte egyértelmű. Nagyobb településen valóban bárkit meg tud kérni arra, hogy játssza el a feleség szerepét.
Személyesen nem, de látásból ismerem a feleségét!
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem még meg várok néhány lépést, alaposan át gondolom hogy kell-e ez nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!