Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Néha kifordul a belem az...

Néha kifordul a belem az embereketől. A menyasszonyom 4 barátnője közül 3 félre kefél? Hova tart az emberiség?

Figyelt kérdés
Tudom semmi közöm hozzá,de elég sokat összejárunk velük,és közben kiderült ez az.Mindegyik több éves kapcsolat,kiderült hogy 4-ből három hölgy félre kefél itt ott.Ezek után hogyan viszonyuljak hozzájuk?Számomra a megcsalás nagyon gusztustalan dolog,hogyan viszonyuljak ezek után hozzájuk?Ráadásul a férfi részről is jóban vagyok a párokkal,nagyon nehéz szó nélkül elmenni ez mellett..nem fogom én mondani de nagyon undorító.Bocsi ha ide kiirtam,de nagyon mérges lettem.
2014. szept. 10. 14:38
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

tegnap 19:55

Ez nem bizonyitték,nincs mikor csinálnia,mivel elég sokat vagyunk együtt.

Amúgy meg eddig ő sem tudta hogy ezt csinálják,mostanában kezdték el csinálni.Ezek régi barátnők,akiket évek óta ismer.Szóval akkor még nem ilyenek voltak.

2014. szept. 11. 07:13
 22/22 anonim ***** válasza:

vigyáz kérdező. én egyszer felháborodtam már egy hűtlenségen és egy ember kitalálta, hogy valójában én vagyok a rosszabb aki ezt elítélik, mert hogy ítélkezek és ez rosszabb tulajdonság bla bla, hátha itt is feltűnik ez a valaki

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcsa..

2016. jan. 26. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!