Néha kifordul a belem az embereketől. A menyasszonyom 4 barátnője közül 3 félre kefél? Hova tart az emberiség?
Figyelt kérdés
Tudom semmi közöm hozzá,de elég sokat összejárunk velük,és közben kiderült ez az.Mindegyik több éves kapcsolat,kiderült hogy 4-ből három hölgy félre kefél itt ott.Ezek után hogyan viszonyuljak hozzájuk?Számomra a megcsalás nagyon gusztustalan dolog,hogyan viszonyuljak ezek után hozzájuk?Ráadásul a férfi részről is jóban vagyok a párokkal,nagyon nehéz szó nélkül elmenni ez mellett..nem fogom én mondani de nagyon undorító.Bocsi ha ide kiirtam,de nagyon mérges lettem.2014. szept. 10. 14:38
11/22 anonim válasza:
Ez nagyon szélsőséges, amit írtál. Elég durva:S Azért biztosan nem ez az átlag női hűség.. De az jó, hogy a barátnőd ezek után csalódott bennük, és az ő gyomra nem veszi be ezt az értékrendet. Szerintem nincs okod aggódni miatta, legyetek boldogok. De hogy hogyan is viszonyulj a barátnőkhöz és a párjaikhoz? Teljesen rád van bízva. Ha jóban vagy a fiúkkal, és többre tartod őket a barátnőidnél, felvilágosíthatod őket. Lehet a kapcsolatotok megszakad, de így is meg fog. Totál megalázó, amit velük csinálnak.
12/22 csabika1971 válasza:
Miért az egészséges, hogy fűnek-fának dicsekednek vele, hogy a pasijaikon kívül másokkal is kefélnek. Mert ha ezt ők is magán ügynek érzik tartsák titokban. Nehogy már ilyen ribb'ncokra tekintettel legyünk. És igen ha még ennyi tapintat sincs bennük, hogy a szájukat befogják, hogy ne bántsák azokat kiket megsértettek. Akkor lehet sőt valószínű rájuk férne pár emberes pofon.
13/22 anonim válasza:
Hogy derült ki? Mert ha nem ők maguk mondták, hát nem biztos, hogy igaz. Furcsa, hogy a barátnőidnek pont ilyen barátnői vannak. Én pl. nem ismerek senkit, aki félrekefélne.
14/22 anonim válasza:
Szeretem ezt az alszenteskedest. Miert lenne par barat rossz befolyassal egy felnott nore. Nekem volt olyan baratnom aki szerette az egyejszakas kalandokat ettol meg en nem lettem olyan. Kulonben sem tudhatod masok hogy elnek lehet a pasi is csalja a noket.
15/22 anonim válasza:
Hát szerintem mindenki minősít, milyen barátai vannak. Én elgondolkodnék a helyedben...
Nem azt mondom, hogy ő is félrelép, de ha képes olyan emberekkel barátkozni, akik igen, az azért sokat elmond róla. Én nem tudnék jellemtelen, gerinctelen embereket a barátnőimnek tartani.
16/22 anonim válasza:
Haha, mert 4 férj közül 3 nem kefél félre? Amíg ti ezt tehetitek, addig mi is bátran.
17/22 anonim válasza:
Ohh, elég naîv lelked van. Sajnos az emberiség 80%-a még ösztöni szinten él vagyis a szex a középpontja mindennek. Ezen nem kell meglepõdni, majd x évszàzad utàn ez fordulni fog. Sajnos mi azt màr nem éljük meg :(
18/22 Szergej55 válasza:
Kerüld el őket olyan messzire, amennyire tudod. Ha véletlenül beszélned kellene akármelyikkel, abban az esetben udvariasan tartod a távolságot, de akko kívánom, hogy erre ne kerüljön sor.
19/22 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Első nem hiszem hogy ezt csinálja,ő tényleg nem olyan."
Kérdező! Ez aztán a bizonyíték.
De ha ő nem olyan, akkor hogy lehet hogy csak olyannal barátkozik?
20/22 anonim válasza:
mi közöd mások életéhez? már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!