A férjem előző házasságából származó fia hozzánk akar költözni. De csak a nála egy évvel fiatalabb lányommal lehetne egy szobában és a közös lányunkkal. Nagyon gonosz vagyok, ha én ezt nem akarom?
Megtudhatnánk, hogy kié a lakás és miért akar költözni a gyerek? Az anya mit szól ehhez?
Ha az apa oda akarja költöztetni a gyereket, akkor a gyermekelhelyezést előbb bíróságon kell rendezni. Ott meg vizsgálni fogják a körülményeket.
"Azért megnézném, mit szólnátok ti és a kérdező, ha az ő lánya akarna hozzá költözni, és a férj helytelenítené ugyanilyen okokból kifolyólag. :)"
Azt, hogy nem csoda, ha vele vallaltam anno gyereket, ertelmes ember. Normalis szulonek a gyereke az elso. Ez nem azt jelenti, hogy ha a gyerek azt akarja, ugorj a kutba, te bele ugrassz, hanem azt, hogy a legjobbat akarod neki. A legjobb ebben a helyzetben nem az, hogy osszekoltoztetem egy 14 es egy 6 eves lannyal egy szobaba. Epeszu szulo ezt nem akarja. Ja, mellesleg ott a kozos gyerek is, ra hogyhogy nem kell tekintettel lenni? Biztos jot tenne neki, ha a feltertvere ejjel verne a szamitogepet vagy a f.rkat....
egy éves lánynak rendkívül kellemetlen, ha egy korabeli, idegen fiúval kell egy szobában élnie, aludnia. ehhez nem kell szex.
el nem tudtam volna ezt képzelni 14 éves koromban. óriási trauma lett volna.
A megoldas: most a te lanyodat neveleje az apja es a ferjed fiat neveljetek ketten.
JA hogy az szoba se johet TE akarod nevelni a lanyod ahogy a ferjed is szeretne a fiat....
hát ez nem jó. akkor a kislány még tulajdonos is,és úgy kéne egybeköltöznie az idegen fiúval.
nagyszülőkkel nem lehet cserélni vagy valami? ha ott több a szoba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!