Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elpakoljátok az értékeket,...

Ti elpakoljátok az értékeket, ha vendég érkezik?

Figyelt kérdés

Akár rokon, akár barát...

Vendégségben voltunk egy gazdag baráti párnál. A lány mindig a fürdöszobában tartotta a luxusparfümjeit. Meg szoktam csodálni öket, persze csak távolról, nem értem hozzájuk soha. Erre most, hogy mentünk, mindent elpakolt, csak az üres dobozok maradtak.

Fél, hogy ellopom?

2014. szept. 8. 10:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%
Csak ha rokon.
2014. szept. 8. 11:44
 12/22 anonim ***** válasza:
57%

Nem hívunk olyan vendéget akivel bizalmatlanok vagyunk.

Mondta hogy a vendégség miatt pakoltak el? Lehet hogy máshol tartja. Fura hogy ez jut eszedbe elsőnek róla.

2014. szept. 8. 11:55
 13/22 A kérdező kommentje:
A hölgy nem kedvel túlzottan (feltételezett rólam már "szebbeket" is), és mi nem állunk valami jól anyagilag, pedig mindketten dolgozunk.
2014. szept. 8. 11:58
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem ked elitek egymast, minek mentek hozzájuk?
2014. szept. 8. 11:59
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

Nem pakolok el semmit, nem mintha több tízezre parfümök sorakoznának a fürdőszobámban.

Egyébként milyen kapcsolatot ápoltok ezzel a baráti párral. Azt írtad, a hölgy nem kedvel túlzottam. Akkor hogy van ez?

Egyébként lehet, hogy nem miattad pakolta el, csak tényleg rendezkedett a fürdőszobában, és esetleg belelátod ezt a sztoriba, mivel tudod, hogy nem kedvel.

2014. szept. 8. 12:04
 16/22 A kérdező kommentje:

Nekem nincs vele semmi bajom, csak egyszer jól kiosztott, hogy a párom találhatott volna jobbat is, reméli, majd ráébred. (Én nem származom tehetös családból, mint a hölgy)

A párommal mindketten évek óta barátok.

2014. szept. 8. 12:09
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

akkor viszont nagy szégyen hogy ezek után átmész, meg hogy a hapsid nem áll ki melletted

amúgy meg elrakom a nagyobb értékeket, mert nem akarom hallgatni a nektek mennyi pénzetek van szöveget

2014. szept. 8. 12:34
 18/22 anonim ***** válasza:
21%

vendegnel nem...........

szerelonel "eldugom" oket....

pl egy rossz eset:

festes volt nalunk,az egesz hazat,a butorok ossze pakolva a szoba kozepere,telefonomat pedig a szekrenyn hagytam veletlenul a folia alatt... az utolso nap volt ott,es elvitte a telefonomat ami 200 forint volt.. felhivtuk hogy mi a szitu majd azt mondta hogy veletlenul rakta el,akart hivni... kosz..

szoval szereloknel elpakolok mindent.............

vendegeknel meg?!... nekem is vannak "luxus" parfumjeim ( gucci,dolce gabbana,lady million) de egy fiokban vannak benne,es ismerem azokat a vendegeket akik jonnek..

2014. szept. 8. 13:08
 19/22 anonim ***** válasza:
76%

Honnan tudod, hogy a dobozok üresek voltak????

Nyilván fogdostad.

Gondolom, előző alkalommal észrevette a csaj, hogy "megcsodáltad" a parfümjeit és elrakta.

Azért arról is megvan a véleményem, aki a dobozokat pakol ki a fürdőszobába (akár van benne parfüm, akár nincs.

2014. szept. 8. 13:23
 20/22 anonim ***** válasza:
35%
Ha valaki így viszonyulna hozzám, azt én nem tekinteném barátnak, és biztosan nem mennék hozzájuk. Egyébként a párod mit szól a kedves beszóláshoz?
2014. szept. 8. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!