Vendégségben voltunk egy gazdag baráti párnál. A lány mindig a fürdöszobában tartotta a luxusparfümjeit. Meg szoktam csodálni öket, persze csak távolról, nem értem hozzájuk soha. Erre most, hogy mentünk, mindent elpakolt, csak az üres dobozok maradtak.
Biztos már megjárta és biztosra mgy mióta tőlem loptak én is mindnt elpakolok
2014. szept. 8. 11:06
2/22 anonim válasza:
Nem szoktuk. Egy ilyen párt ismerek, és ezek a 90 éves nagyszüleim. :) de ők demensek.
2014. szept. 8. 11:06
3/22 anonim válasza:
Mondta, hogy azert pakolt el, mert vendégségbe mentetek? En akkor pakoltam el a parfümöket a furdoszobabol, amikor egyszer véletlenül kevertem egyet, ami apró darabokra tort a mosdokagylon....
Amúgy nem, nem szoktam értékeket el pakolni
2014. szept. 8. 11:10
4/22 anonim válasza:
Lehet, hogy átrendezték a lakást, pl. van már fürdőszobaszekrény, vagy egy benti szobában alakítottak ki gardróbot, és már ott szépítkeznek. Vagy egyszerűen rendet tettek.
Pl. - én nem vagyok gazdag, de - nálam külön WC van a vendégeknek - higiéniai okokból. Ott aztán nem látsz tőlem személyes holmit.
2014. szept. 8. 11:11
5/22 anonim válasza:
Csak a szanaszét hagyott készpénzt (férjem rossz szokása, hogy kipakol a zsebéből, ahol éppen van) szoktam elrakni. Azt is azért, mert simán parasztságnak tartom, ha itt-ott pénz van elszórva a lakásban.
Értékeket akkor pakolok el, ha pl. szerelő jön.
De a takarítónő meg sokszor úgy jön, hogy kap kulcsot, bejön és elmegy mielőtt hazaérünk. Benne bízunk, még nem adott okot az ellenkezőjére.
2014. szept. 8. 11:25
6/22 anonim válasza:
Soha. Eszembe sem jutott még ilyen...
2014. szept. 8. 11:30
7/22 anonim válasza:
És arra nem gondoltál, hogy máshol tartja mostantól a parfümöket? Én sem a fürdőben tárolom, nem ott van a helye. Nálunk a hálószobában a komódon vannak, egy helyen.
Azért érdekes, hogy egyből az jut eszedbe, hogy ellophatod, és amiatt nincs ott.
2014. szept. 8. 11:36
8/22 anonim válasza:
Ha vendégeket, akkor nem, de ha jön valami szerelő, stb. Akkor elzárom a laptopokat, egyéb kütyüket. Ne lássák, hogy lenne mit elvinni.
2014. szept. 8. 11:36
9/22 anonim válasza:
Ha gyerekek is jönnek, akkor igen. Nem azért, mert attól félek, hogy ellopják, de simán eltörhetik - az pedig sem nekik, sem a szüleiknek nem lenne jó. Sok háziállatom is van, őket is be szoktam zárni, ugyanis egyszer az egyik gyerek dobálni kezdte az amúgy mindig szabadon lévő nyuszit... (De, úgy igazán, hogy a végén csak úgy puffant. Onnantól kezdve az állatokat is csak messziről nézhetik, vagy úgy, hogy én is ott vagyok. A nagyobb állatokat pedig, mint pl. a kutya, egyértelműen mindig bezárom, mert az meg veszélyes lehet. Ugyanígy, a nagyobb vázákat, ami a fejükre eshetne, ált. elpakolom, értéküktől függetlenül.)
2014. szept. 8. 11:39
10/22 anonim válasza:
Ahhoz, hogy elpakoljam az értékeket valami iszonyat nagy zárható szekrény kéne, ami nincs... mivel nekem az értékek a konzoljaim, ahhoz a játékok, laptopok, könyvek, stb. Én egy 10-20ezres parfümöt nem tartok értéknek... ilyesmit nem pakolok el. Mondjuk felénk senki nincs rászorulva, hogy lopjon. Akit meg nem ismerek, például szerelő, arra figyelni szoktam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!