Abortusz vs. Nyomor?
"Lehet, kedves utolsó, de egy abortusz túl azon, hogy mit jelent, 30.000 magyar forintba kerül.
Ha átlagos szexuális étvággyal számolok, és ahogy felveted, 12 aktust teszek egy hónapra, akkor 10 havi óvszer ára annyi, mint amennyiért elvesznek egy ártatlan gyermeket."
Félreolvastál nagyon. Az én kapcsoatomban - pedig már nem friss - egy 12 darabos óvszer egy hétre volna elég. 3 ezerrel számolva egy hónapban így 12 ezer forintot kellene költenünk erre. Így kissé máshogy alakul a számolás. Egyébként igen, tudom, mennyibe kerül egy abortusz. Épp ezért is írtam a végén, hogy akinek nincs pénze védekezni, annak nyilván abortuszra sincs (egy gyereket fenevelni meg aztán végképp), így inkább ne szexeljen, mindenki jobban jár.
Én a nagy, magyar átlagot tekintettem, kedves utolsó, nem a 12 óvszer/hét-igényű párokat.
Abban tökéletesen egyetértek, hogy ha valaki nem tud, vagy nem akar FELELŐS szexuális életet élni, akkor inkább semmilyet se éljen.
Üdv.
Ha akkora nyomorban élnék hogy védekezni se lenne pénzem, nyilván abortuszra sem tellne. Plusz ilyen nyomorban kedvem se lenne szexelni. De annyi eszem csak lenne hogy a semmire nem csinálok gyereket. Inkább nem szexelek, ahelyett vállalok több melót.
Azért rossz a kérdés mert akik ennyire primitívek és csórók hogy spórolnak a védekezéssel, azoknak nem lesz pénzük abortuszra sem. Ha meg arra össze tudnak gyűjteni, akkor érdekes, a védekezésre miért nem tudtak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!