Álszent ÉS Jehovás a barátom anyja? :-o
A barátom anyukája túl van a hetvenen, és több, mint harminc éve Jehova tanúja. A néni sajnos nem lát, de pont ennek következtében derült fény egy érdekes dologra.
Amikor beszélgetünk, mindig azt mondja, így szeret engem, meg úgy, kedvel, stb, meg hogy ő sosem szokott hazudni. Kedveltem a nénit egészen pár nappal ezelőttig. Nomármost, én középsulis vagyok, most végzek majd, és előfordul, hogy elmegyek könyvtárba, oszt.társaimhoz (lányokhoz), stb., és egy ilyen alkalommal, kérdezte, hova megyek, mondtam, hogy könyvtárba. Fél órával később még ott voltam náluk, de ő ezt nem tudta (ugye nem lát), benyitott a barátom szobájába, ahol gépeztem, és csak úgy magában megszólalt: "na, ez is olyan k.va, mint a többi..."
És ezen nagyon ledöbbentem. Sosem csaltam meg a barátomat, 19 vagyok, ő a második az életemben, 3 éve együtt vagyunk. És egyáltalán nem vagyok az a fajta.
Igazából, ami kiakasztott, hogy ő olyan őszintének tartja magát, a képembe kedveskedik, közben meg ez a véleménye. És ő egy "őszinte, mélyhitű" Jehova tanú. Most akkor mi a csudának hazudozik és játssza meg magát? :(
Mi erről a véleményetek?
[Sem én, sem a barátom nem tartozunk semmilyen hitgyülekezethez.] L, 19
attól,hogy ő ilyen,nem biztos hogy az összes Jehova tanú is. (én sem tartozom semmilyen gyülekezethez)
amúgy meg szerintem se vedd figyelembe :)
Azért laknak együtt, mert a néni nem akar öregotthonba menni, és ugye nem lát, a férje meg már meghalt.
Ez a Biblia-felolvasós dolog tetszik :)) Amúgy is folyton arról beszél, az az egy témája van, de hát... :)
A barátom a gyerekei közül a legfiatalabb, késői baba volt, az asszony már jóval elmúlt 40, mikor teherbe esett. Csoda, hogy megszülethetett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!