Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Álszent ÉS Jehovás a barátom...

Álszent ÉS Jehovás a barátom anyja? :-o

Figyelt kérdés

A barátom anyukája túl van a hetvenen, és több, mint harminc éve Jehova tanúja. A néni sajnos nem lát, de pont ennek következtében derült fény egy érdekes dologra.

Amikor beszélgetünk, mindig azt mondja, így szeret engem, meg úgy, kedvel, stb, meg hogy ő sosem szokott hazudni. Kedveltem a nénit egészen pár nappal ezelőttig. Nomármost, én középsulis vagyok, most végzek majd, és előfordul, hogy elmegyek könyvtárba, oszt.társaimhoz (lányokhoz), stb., és egy ilyen alkalommal, kérdezte, hova megyek, mondtam, hogy könyvtárba. Fél órával később még ott voltam náluk, de ő ezt nem tudta (ugye nem lát), benyitott a barátom szobájába, ahol gépeztem, és csak úgy magában megszólalt: "na, ez is olyan k.va, mint a többi..."

És ezen nagyon ledöbbentem. Sosem csaltam meg a barátomat, 19 vagyok, ő a második az életemben, 3 éve együtt vagyunk. És egyáltalán nem vagyok az a fajta.

Igazából, ami kiakasztott, hogy ő olyan őszintének tartja magát, a képembe kedveskedik, közben meg ez a véleménye. És ő egy "őszinte, mélyhitű" Jehova tanú. Most akkor mi a csudának hazudozik és játssza meg magát? :(

Mi erről a véleményetek?

[Sem én, sem a barátom nem tartozunk semmilyen hitgyülekezethez.] L, 19

2010. jan. 18. 13:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ne foglalkozz vele .. öregkori agylágyulás ... nem érdemes izgatnod magad rajta
2010. jan. 18. 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen hülye...és ahogy írtad álszent...ne foglalkozz vele...lényeg h a barátod tudja h szeretitek egymást..
2010. jan. 18. 13:57
 3/11 anonim válasza:
71%

attól,hogy ő ilyen,nem biztos hogy az összes Jehova tanú is. (én sem tartozom semmilyen gyülekezethez)

amúgy meg szerintem se vedd figyelembe :)

2010. jan. 18. 14:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlt 70?Ne foglalkozz vele,esetleg ha annyira bánt,akkor ajánld fel neki,hogy szívesen olvasol fel neki a Bibliából...mondjuk kikeresel egy példabeszédet a képmutatásról...
2010. jan. 18. 14:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a néni túl van a 70en, akkor a barátod se lehet már túl fiatal, és még mindig az anyukájával lakik... lesznek itt más gondok is, az ilyen anyucik soha nem akarják elengedni pici fiukat, és igyekeznek minden lányt elmarni mellőlük...függetlenül az illető kilététől.
2010. jan. 18. 14:02
 6/11 A kérdező kommentje:

Azért laknak együtt, mert a néni nem akar öregotthonba menni, és ugye nem lát, a férje meg már meghalt.

Ez a Biblia-felolvasós dolog tetszik :)) Amúgy is folyton arról beszél, az az egy témája van, de hát... :)

A barátom a gyerekei közül a legfiatalabb, késői baba volt, az asszony már jóval elmúlt 40, mikor teherbe esett. Csoda, hogy megszülethetett :)

2010. jan. 18. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor meg pláne az lehet a gond, hogy szüksége van a fiára, és ki akarja sajátítani... tipikus anyós probléma :S ne figyelj rá!!
2010. jan. 18. 14:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az a történet szempontjából mindegy, hogy Jehovás, katolikus vagy nem vallásos. Épp az olyan emberek szoktak hazudni, akik azt mondják, hogy nem teszik, különben miért kellene bizonygatni? Ne törődj vele, megváltoztatni úgysem tudod. Ha a barátoddal minden rendben, vele ne foglalkozz. Valószínű, hogy nem őszinte, de már ezen nem tudsz változtatni.
2010. jan. 18. 14:15
 9/11 anonim ***** válasza:
huu az kemény lehetett:D Bocsi de nem birtam ki ... hát sztem ne foglalkozz vele.:)
2010. jan. 18. 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt írod,az öreglány már elmúlt 70 éves...akkor a barátod is 30 körüli lehet.Talán az (is)az anyja baja,h túl fiatalnak tart a fiához(hiába 3 éve együtt vagytok)vagy egész egyszerűen magához akarja láncolni a párodat,és annak az a feltétele,h mindenkit elmarjon mellőle...és a párod?Neki mi a véleménye?Elmondtad neki?Mert lehet,h ő nagyon is jól érzi magát otthon,és ő anyuka kisfia.Akkor viszont jobb,ha elgondolkozol ezen a kapcsolaton...
2010. jan. 18. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!