Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is álszent?

Szerintetek is álszent?

Figyelt kérdés
Múltkor egy pasi azon ömlengett, hogy bár hatodik alkalommal találkoztunk én még mindig nem engedem magamhoz túl közel..és képzeljem el, hogy micsoda nők vannak..még korábban megkért egy nőt, hogy mutogassa a melleit webkamerába..és hogy micsoda egy utolsó csaj.. ezen annyira kiakadtam.. mondtam, hogy hogy lehet ennyire álszent..ő kéri meg.. aztán mint valami szent, nekem meséli felháborodva? ez inkább őt minősíti!!! mit gondoltok? (jah azóta nem találkozom a pasival)
2010. jan. 2. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Az.Jól teszed.Szerintem ne pazarold ilyen emberekre az idődet.18/L
2010. jan. 2. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
87%
Elég képmutató,és nagydumás is.Van egy olyan sanda gyanúm,hogy szexre hajt.Ha nem érzed jól magad Vele,és képmutatónak gondolod,akkor tényleg fontold meg,akarsz-e még találkozni Vele.
2010. jan. 2. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen az. Előzőnek igaza lehet. Bunkó módon azt teszteli, ki milyen könnyen kapható. Nálad a gyors menet nem jött be, és úgy jött ki szóra, hogy ezen elmoralizált veled kicsit. Nincs erkölcsi tartása. Lapát.
2010. jan. 2. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!