Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szegény vagy arról csak...

Ha szegény vagy arról csak saját magad tehetsz! Mit gondoltok egy ilyen kijelentésről?

Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 13:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nagyon nem mindegy mit kapsz otthonról
2014. szept. 7. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Igaz. Mondom azt úgy hogy csoró vagyok mint a templom egere. De ez csak az én hibám. Nem fejeztem be a közép iskolát nem mentem dolgozni. Férjhez menten szültem két gyereket. Most egy fizetésből gyesből és családiból élünk. Mennék dolgozni kézzel lábbal de eddig nem nagyon sikerül. Nem panaszkodom mert tudom hogy én szúrtam el senki más nem tehet a sorsomról csak is én. Szóval igen az ember a saját sorsa kovácsa.
2014. szept. 7. 21:27
 13/15 anonim ***** válasza:
49%

szerintem ez teljesen igaz. én nem akarom úgy látni magamat, mint egy kormányozhatatlan hajót, amit csak sodor a tenger.

állandóan meg kell adni az esélyt, hogy valami jó történjen, tanulni kell, pályázni kell, fejleszteni kell magunkat.

emberek azt hiszik irigykedve, hogy másoknak minden csak az ölébe hullott. nem látják a siker mögött a rengeteg munkát, nem látják, hogy tenni kell a sikerért, ha valamit akarunk.

egyáltalán nem szerencse kérdése, mert mire az ember egyszer szerencsés, addigra 10-szer, 100-szor, 1000-szer próbálkozott. csak van, aki feladja első próbálkozás után, és sápítozik.

ezeknek az embereknek csak az önmentegetés meg az irigység marad, persze ez is valami.

2014. szept. 7. 21:55
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
A pontozások arányából látom, hogy miért is van ennyi sznob köcsög. Egy kicsit meglepett.
2014. szept. 8. 20:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem voltam irigy mások sikerére. Tudom hogy a legtöbb ilyen mögött kemény munka van. Ahogy azt is hogy a sorsomért csak is én vagyok felelős.
2014. szept. 10. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!