Érzett már úgy valaki, hogy nem érzi közel magához a saját rokonait?
Van ilyen. Csak mert egy családba születsz valakivel, lehet teljesen más a személyiséged, érdeklődésed... Nekem a nagynéném ilyen, sosem tudtam értelmesen elbeszélgetni vele (a kertet, időjárást kivéve), teljesen mások a témáink. Pedig nagyon kedves és segítőkész, semmi bajom vele, de sokat nem tudunk kezdeni egymással.
A hím közvetlen felmenőmet pedig "kitagadtam" 12 évesen. Ott inkompatibilitásnál sokkal súlyosabb dolgok vannak.
A rokonainkat nem mi választjuk, nem olyanok, mint a barátok, akikkel van közös témánk.
Attól még a családhoz tartozol,hogy nem tudtok mindent megbeszélni, nem értetek sok dologban egyet.
Van a generációs probléma. Vannak esetleg anyagi különbségek, amitől mások az életviteletek, felfogásotok.
Műveltségi, társadalmi, sőt környezeti eltérések, amit nem mindig tudtok megoldani. De nem is kell.Ők a rokonaid, adottak, készen kaptad őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!