Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Aljasság lenne a részemről, ha megpróbálnám?

Figyelt kérdés

Van valaki aki tetszik nekem, valahogy olyan jól érzem magam mellette. Tény, hogy kedvelem, de még magam sem tudom eldönteni, hogy szeretem-e, vagy képes lennék-e rá. Merthogy neki van barátnője, akivel lassan 5 éve van együtt és nagyon jól elvannak, olyan igazi álompár. Nem lenne szívem szétszakítani őket egymástól, mert lehet, hogy én nem tudnám azt nyújtani neki, amit megérdemelne.

Eddig csak rövidtávú, és zűrös kapcsolataim voltak, de úgy érzem hogy én is megérdemlem a boldogságot!

Ráadásul a pasi a legjobb barátnőm tesójának a pasija.

Mit csináljak? Vállaljam a kockázatot szakítsam szét őket, szerezzem meg magamnak a pasit, és legyek boldog vele vállalva a közútálatot, amiért miattam mentek szét? Vagy pedig felejtsem el őt, és maradjak az egyéjszakás kalandoknál, a zűrös pasiknál...stb?

mert nincs köztes megoldás

2010. jan. 17. 20:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a HIBA az Ön készülékében van.

Szal hagyjad békén a boldog embereket és keress magadnak valami rendes pasit, ne mástól nyúld le. Az megint csak érdekes, hogy eddig a sok közül senki sem kellett. Mindig a pasik a h*lyék vagy mi? 23/F

2010. jan. 18. 00:27
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
Ha az álombarátnőjéhez hűtlen tud lenni, mitől olyan biztos, hogy hozzád hűséges lesz?
2010. jan. 18. 00:36
 13/13 anonim ***** válasza:
83%
Szóval neked is kijár a boldogság? És az ő barátnőjének mi jár? Aljasság amit tenni akarsz és ráadásul önző dolog is. Nem csak egy normális férfi él a földön, keress másikat. Amúgy szerintem se ártana magadba nézned miért romlik el minden kapcsolatod.
2010. jan. 18. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!