Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg túl nagy kérés, és...

Ez tényleg túl nagy kérés, és nem vagyok tekintettel másokra?

Figyelt kérdés

10 hetes terhes vagyok.

A páromnak van egy óvodás kislánya, akit minden reggel ő visz oviba már a kezdetektől.

Eddig sem működött túl jól ez a rendszer, mert a párom rendszerint hulla fáradt az állandó hajnali keléstől. A kislány anyukája 500 méterre lakik az ovitól, mi meg 30 percnyire kocsival, anyuka mégsem hajlandó sosem elvinni a lányát az óvodába.

Én ezt meguntam, és megkértem a páromat, hogy beszéljen az exnejével, és próbálják megoldani, hogy hetente 2szer, de inkább 3szor vigye már el anyuka a gyereket reggelente. Mert ez így nem állapot, és ha megszületik a kicsi, nyilván még rosszabb lesz a helyzet, egy ordító csecsemő mellett még kevesebbet fog tudni aludni a párom. És én márpedig nem szeretném, hogy ingerült legyen velem és a gyerekemmel, amiért nem bírja rendesen kialudni magát. Most is ez van, sokszor feszült a fáradtság miatt.

Szóval beszélt is az exével, mire a nő teljesen kiakadt, hogy mi milyen szemetek vagyunk, és nem vagyunk tekintettel rá, és szégyelljük magunkat, stb.

Szerintem viszont pont ő az, aki pofátlanul kihasználja a páromat és ő az, aki túlságosan sokat vár el.

Kinek van igaza? Mit gondoltok, hogy lehetne ezt normálisan megoldani?

2014. szept. 3. 09:27
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
94%

Én is áldom azokat a férfiakat, akik válás után is sokat foglalkoznak a gyerekkel, de ez nonszensz.

Ha jól értem, anyukánál él a kislány. Legalább annyit megtehetne, hogy addigra öltöztesse fel, etesse meg, indulásra készen adja oda apukának a gyereket!

Sok kommentelő csak a kérdezőt szidja, de a logikát semmiben sem keresi...

2014. szept. 3. 10:02
 22/50 anonim ***** válasza:
42%

Ha tizre jar dolgozni, akkor joesellyel eleg keson er haza.

Gyakorlatilag ez a lehetosege arra, hogy lassa a kislanyat, raadasul meg o eteti, oltozteti. Ez egy apa szamara nem nyug, eppen ellenkezoleg.

En biztos hogy vallalnam a korankelest, ha igy reggelente eltolthetek egy orat a lanyommal. Mas apukak azert panaszkodnak, hogy a volt nej ellenuk hangolja a gyereket, meg akadalyozza a lathatast.

Ha segiteni akarsz neki, inkabb abban segits hogy reggelente ne egy oraba teljen elkeszulni. Mondjuk odakeszitheted neki a kavet, a ruhait, stb, mindjart alhat fel oraval tovabb.

Az mar csak az en szubjektiv velemenyem, hogy nem lehet annyira sarkany az az exnej, ha hagyja hogy az apuka resze legyen a kislanya eletenek, mivel anyuci uj pasija se hiszem hogy rajong aazert hogy minden reggel beallit hozzajuk haromnegyed orat az ex.

2014. szept. 3. 10:03
 23/50 anonim ***** válasza:
82%
Inkább az ex részéről túl nagy kérés ez. Rabolja a férjed idejét és pénzét. Mert 30 perc kocsival kb ~40km csak oda. 1 hónapban az így keletkező benzin költség kb 40e. A gyerek pedig 1 percre nem fog emlékezni az ovis indulásokból, mikor felnő. Nem ezen a fél órán múlik a kapcsolatuk.
2014. szept. 3. 10:06
 24/50 anonim ***** válasza:
10%
kérdező válaszai alapján remélem, hogy ez egy kamu kérdés, és nem létező személy....
2014. szept. 3. 10:07
 25/50 anonim ***** válasza:
40%

Egyebkent nem szidom a kerdezot, csak valahogy nem all ossze a fejemben a sarkany kepe egy olyan novel aki hagyja sot szeretne hogy a kislany elete resze legyen az apuka.

Az sem igaz hogy kesobb nem fog emlekezni ezekre a felorakra.

Nekem estenkent mikor hazaerek, es elemfut a keteves kislanyom, kiabal hogy szia apu, es mutatja a kis kezevel hogy apu apu, orul hogy megjottem, na az az a par perce a napnak, amiert megeri reggel ota huzni az igat.

2014. szept. 3. 10:12
 26/50 anonim ***** válasza:
96%
25: nekem nem úgy tűnik, hogy anyuka azért szereti, ha apuka viszi a gyereket oviba, mert annyira szeretné, hogy az élete része legyen, hanem mert egyszerűen lusta és neki így kényelmesebb, hogy apuka intézi a gyereket, ő meg közben el van az új pasijával :)
2014. szept. 3. 10:14
 27/50 anonim ***** válasza:
60%

"Egyebkent nem szidom a kerdezot, csak valahogy nem all ossze a fejemben a sarkany kepe egy olyan novel aki hagyja sot szeretne hogy a kislany elete resze legyen az apuka."

A "sárkány" és a lusta nő mióta jelenti ugyan azt?

2014. szept. 3. 10:14
 28/50 anonim ***** válasza:
98%
Hogy nem áll össze? Nem tudsz elképzelni egy lutsa nőt, aki inkább heverészik reggel, mintsem, hogy reggelit készítsen, öltöztessen, öltözzön, oviba menjen? Én simán. Ez nem az ő jóindulatúságára, hanem a lustaságára utal.
2014. szept. 3. 10:15
 29/50 anonim ***** válasza:
22%

Nincs kedve anyukának a gyerekkel küzdeni reggel? Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Akkor úgy nézne ki a dolog, hogy a párod beoson a házba, hogy ne ébresseze fel az alvó anyukát, felkelti a gyereket, felöltözteti, fogmosás, stb., reggeli és utána indulnak az oviba, mindezt a legnagyobb csendben. Nem tűnik túl életszerűnek.

A dolgokat meg kell beszélni, az nem lenne nagy kérés, hogy anyuka is vigye reggelente a gyereket az oviba, ha van neki rá ideje (gondolom nincs és ezért találták ki ezt a megoldást)

Szerintem az ő kettőjük dolgába neked nem nagyon kellene beleszólni, nagyon bunkón tudnak viselkedni az ilyen újdonsült barátnők, feleségek a régivel, főleg ha még teherbe is esnek, ne akarj közéjük tartozni.

2014. szept. 3. 10:23
 30/50 anonim ***** válasza:
90%

szerintem elég gáz ha egy nő arra nem képes,hogy felkeljen, elkészítse a gyerekét és utána elvigye az oviba. Legalább annyit segíthetne a volt férjének ha már az ilyen rendes,hogy elviszi a gyereket az oviba holott ez neki benzinköltség (az időről nem beszélek,mert apukának is jó ha a gyerekével van),hogy felöltözteti és megeteti. Akkor a kérdező párja is picit kipihentebb lenne. Ráadásul ha 10re jár dolgozni valószínűleg 6ig tart a munkaidő szóval utazással kb 7 fél 8ra ér haza. persze,hogy hulla fáradt.

Szerintem kérdező egyszerűbb ha leültök a nővel beszélni,hogy legalább öltöztesse fel a gyereket vagy ha mindenképp ragaszkodik ehhez azt is lehet ha megtudjátok oldani,hogy vigye a nő a gyereket az oviba ti pedig elhozzátok egész hétvégére. Amúgy meg nem biztos,hogy sírós lesz a kicsi az én fiam 3 hónapos és 1 hónaposan is éjjel 4-5 órát aludt most 3 hónaposan 7-10 órákat is alszik. 2 hónapja nem keltünk hozzá éjjel,mert végig aludta. Minden baba más. Viszont a miénk napközben nem alszik sokat és minden étkezésnél 150-250 ml között eszik.

2014. szept. 3. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!