Valaki felvilágosítana?
1.Eljegyzés, 2.házasság, 3.Esküvő.
Ha rosszul tudnám valaki kijavítana engem?
Az eljegyzés az hogy megkérem a barátnőm kezét.
A házasság az hogy összeköltözök a barátnőmmel akinek a kezét már megkértem?
És az esküvő van mindig utoljára amikor már hivatalosan és végleg össze vagyunk adva?
Ne tessék megbántani ezzel csak szeretném megtudni hogy mi melyik és melyiknél milyen folyamatokat kell végrehajtani.
17 éves vagyok de már nagyon készülök a felnőtt korra egy csomó olyan dolog van amit még csak most 16-17 évesen tudok meg és egyszer én is át fogok esni ezen a három fomyamaton még nem mostanába tervezem ezeket hanem majd olyan 6-7 év múlva és előre is köszönöm a válaszokat.zöld kéz az persze menni fog minden értelmes válaszért.
A helyes sorrend:
1.Összeköltözés, 2. Eljegyzés, 3. Esküvő
Házassá, nőssé az esküvő után válsz. Az esküvő a te ízlésed szerint zajlik. Hivatalosan az állam a polgári esküvőt fogadja el, ha ezen felül valamilyen vallási felekezet köreiben is szeretnétek hűséget fogadni, az már a ti döntésetek, de annak jogilag semmi szerepe nincs.
Az esküvőt általában a pár szervezi, az ára pedig sok mindentől függ, a vendégsereg méretétől, az igényektől.
Egy kéttanús esküvő pár ezer forintból megoldható. Míg egy hajnalig tartó több száz fős lakodalomhoz, már komolyan a zsebbe kell nyúlni.
Rendezvényszervezőt is fellehet fogadni, hogy intézkedjen a család helyett, de természetesen az ő szolgáltatásait is meg kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!