Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nagyon vagyok jártas ebben a témában, valaki felvilágosítana?
Eljegyzés után akkor tartotok esküvőt, amikor akartok! Nem időfüggő! Van, aki eljegyzés után 1 évvel, van aki hónapokkal később tartja az esküvőjét! Minden a párokon, a döntéseiken, anyagi helyzeten múlik! :)
A barátnőmnek például másfél év után volt eljegyzés decemberben(Szenteste), és 2év 1 hónap után, július 31-én lesz az esküvője, ahova én is hivatalos vagyok! :)
Remélem, h tudtam segíteni! :)
20/L
Nekem az első eljegyzésem 1 év együtt járás után lett. 3 évig voltam menyasszony.Végül mégsem lett esküvő,inkább szép csendben szétmentünk..
A második "eljegyzésem" egyben az esküvőm is volt alig pár hónapos kapcsolat után..Lassan 10 éve élünk boldogan..Szóval ez nem időre van kiszabva..Ha két ember szereti egymást akkor nem egy eljegyzés fogja őket szorosabbá tenni...
eljegyzésre rá egy hónapra volt az esküvőnk,
moi úgy voltunk vele, hogy ,,rövid jegyesség, hosszú házasság" ez csak babona marhaság, de azért így jobb volt.
60 fős vacsis esküvőt, zenésszel , mindnennel meg lehett szervezni 1 hónap alatt. nagyon jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!