Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene vki ebben az eljegyzés témában?
Nem értem, hogy van ez..
Melyik kézre kell a gyűrű, köves vagy nem köves kell e kísérőgyűrű meg ehhez hasonló dolgokra lennék kíváncsi.
Szia!
Na, kezdjük.
Az eljegyzési gyűrű lehet köves és nem köves is . Az eredeti nem köves, de az amerikai divat ide is begyűrűzött (szó szerint). Az eljegyzéskor a bal kézre kerül. Kisérő gyűrű nem kötelező, de szoktak. Az is lehet köves vagy sima. Esküvőkor a balkézről jobbra kerül át az eljegyzési gyűrű és karikagyűrű lesz belőle. Van ahol külön van az eljegyzési (egyszerűbb) és a karikagyűrű (drágább)- de ez viszonylag ritka.
és az eljegyzési gyűrű lehet az is majd amit az esküvőn egymásra húzunk vagy az ciki?
És linkelnél nekem olyan oldalt ahol viszonylag olcsón vannak gyűrűk?
Hivatalosan az eljegyzési gyűrű lesz a karikagyűrű is, csak a bal kézről átkerül a jobbra.(a kísérővel együtt ha volt)- ha elsőre nem jól írtam volna.
Linkelni nem tudok. Az sem mindegy hogy hol laksz, illetve milyenek az elképzelések. Írd be gugliba és válogass, netes cégek is vannak!
köszi mindenkinek. valamivel tisztább a helyzet:D
Uccsó: és nálatok a fiún milyen gyűrű van, ha rajtad köves? Csak sima karika??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!