Papám fogdos. Mit tegyek?
Várd meg amíg elalszik, aztán keress egy jó csípős erőspaprikát, kötözd vagy nyugtatózd le, és dugd fel az ánuszába. Egy életre meg fogja tanulni, hogy pedofilnak, és még abból is a vérfertőző fajtának lenni undorító.
B. terv: börtönbe juttatod, és akkor a cellatársai fogják naponta megdugni, mert ők sem szeretik az ilyet.
Nekem nem volt nagypapám (meghaltak mindketten korán), de egyik nagyim csinált hasonlókat. Egyszerű parasztasszony volt falun, iskolázatlan... Szerintem nem tudta, hogy illetlenség, amit tesz. Pedig visszagondolva nagyon is az volt. De valahogy ők máshogy álltak ehhez hozzá.
Szerinte nem pedofíliáról van itt szó.
Mindenesetre nagylány vagy már (nekem 12-13 éves koromban volt utoljára hasonló), közöld vele, hogy "papa, ezt ne csináld, mert nem tetszik." És ha legközelebb is próbálja, nyugodtan legyél erélyesebb. Húzódj el, lökd el a kezét, és közöld, hogy fejezze be azonnal és örökre.
Egyszerűen mondd meg a papádnak, hogy téged ez zavar, kellemetlen, te már nagylány vagy! Ha ennek ellenére nem hagyja abba, akkor kell szólni, segítséget hívni!
Kedves kommentelők ez az egyenesebb út! Nem először lövünk", azután mérlegelünk, meg analizálunk! Utóbb késő gondolkodni, bár a facebook erre nevel!
5-ös vagyok. Na most elgondolkodtam.
Emlékeim szerint mama azt mondta, "mindig szerette puszilgatni a növésben lévő ciciket". Értitek? Azért ez nagyon betegnek hangzik, de... Nem hinném, hogy arról lett volna szó. Tényleg egyszerű parasztasszonyról volt, aki kis közösségben nőtt fel, és nem volt szórakozási lehetőség, mit tudom én... Gondolom, lányok egymás között ilyesmit is csináltak.
Mondjuk nem erotikusan, nem a bimbót (elnézést, ha túl nyers vagyok), csak gondolom tetszett neki a mell, mint olyan. Nekem is, női szemmel, be kell valljam, frankó kis találmány a mell, van egy tapintása, jól esik az embernek (bár nekem csak a sajátom van viszonyítási alapnak), és szerintem ez volt a háttérben. Jó érzés hozzá érni - de nem erotikusan.
Lehet, hogy papánál is ilyesmi játszik?
De ismétlem: én 12-13 voltam, te meg 18. Az már kicsit más. Mindenképp állítsd le az öreget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!