Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szólják le azt aki nem...

Miért szólják le azt aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

Néha olvasom itt, hogy az ilyen ember nem is ember és, hogy inkább örüljön neki, hogy lehet gyereke mert másnak meg nem.

Miért nem bírja valaki elfogadni, hogy nem mindenkinek az a célja az életben, hogy gyereket szüljön?

2010. jan. 17. 09:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

Nekem ilyeneket mondtak:

-felelőtlen. Persze nagy felelőtlenség ilyen komoly döntést hozni. Az nem felelőtlen aki szül pedig nem való neki gyerek, áá dehogy...

-önző. Következő szavuk az volt, hogy "majd sírsz ha nem lesz aki pelenkázzon 70 évesen". Na akkor ki az önző?

-éretlen

-selejtes/beteg/genetikai zsákutca

stb

Én nagyon kíváncsi vagyok hogy miért van ez a nagy ellenségeskedés de ilyenkor úgysem fognak írni azok akik ezt gondolják!! :(

Engem nem túlzottan érdekelnek a gyerekek, más az életem értelme, és nem fogom magam meggondolni mert elég időt szántam eme fontos kérdésnek, és nem maradok egyedül, nem csak a gyerek az egy és igaz boldogság. Emellett van férjem, "akin nem vagyok hajlandó osztozni" Ezek csak kisebb indokok, de legfőbb az az hogy így érzem jónak és kész. Örülök hogy ennyi kedves ember van itt, de azt nagyon bírom amikor valaki nagggyon elfogadó de aztán teljes biztonsággal közli hogy az ilyen úgyis egyedül marad és előbb-utóbb megbánja, szóval még midig van aki nem bírja ki hogy ne neki legyen igaza. :) Én nem fogom a társadalmi nyomás miatt megbánni, szóval nagyon nem érdekel hogy család meg körülötten lévő emberek mit babáznak.

2010. jan. 17. 23:35
 12/12 anonim ***** válasza:
64%
Egy fiatalnak jó esetben van jobb dolga, mint a nagyszüleit pelenkázni.
2010. jan. 18. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!