Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fejőstehénnek néznek minket,...

Fejőstehénnek néznek minket, a férjem szerint ez normális, tényleg én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés
A férjem tesója a családjával az édesanyjuknál él. Ez azt jelenti, hogy négyen anyósomhoz költöztek. Ő egy Ftot nem kért tőlük az első perctől kezdve, pedig azért 4 ember jócskán megdobja a rezsit. A sógorom dolgozik, a felesége inkább szült egy harmadik gyereket, csak hogy ne kelljen dolgoznia mennie. Az anyósom arra dolgozik, hogy egyáltalán a csekkeket ki tudja fizetni, arról nem is beszélve, hogy hitelt vette fel nekik. Nincs olyan hónap hogy ne hívná fel a férjemet, hogy adjunk pénzt erre vagy arra. Nem sajnálom tőle, még mielőtt bárki is ezzel jönne hogy irigy vagyok, viszont nekünk is szükség van a pénzre, attól hogy jobban élünk mint ők. Most is kért pénzt is, meg hogy vegyünk már nekik mosógépet, mert a régi tönkre ment és most a sógornőmnek tárcsás mosógéppel kell mosnia. Férjem természetesen belement, megkérdezésem nélkül. Úgy ráadásul, hogy a mi gyermekeinek is meg kéne venni az őszi ruhákat, cipőket, úton van a harmadik baba, most akarjuk lepapíroztatni az autót amit (külföldön) vettünk, szóval meglenne a pénznek a helye. A sógoromnak lett volna lehetősége külföldre menni dolgozni, ahol hetente megkeresné azt a pénzt, amit otthon kap egy hónapra, de nem ment.
2014. aug. 30. 11:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
94%

hát hagy döntse már el a kérdező, hogy a SAJÁT fizetésüket mire költik, a gyerekeikre-e vagy az ingyenélő sógornője mosógépére.

nagyon el vannak tájolva itt emberek, meg vagyok döbbenve.

2014. aug. 30. 16:54
 22/26 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam még, hogy most hogy majd újra dolgozok én is, lesz fizetésem, nekünk is több lesz a bevétel, hogy havonta adunk mondjuk 20.000 Ft-ot, amit tudunk nélkülözni, de azon felül többet nem.
2014. aug. 30. 17:06
 23/26 anonim ***** válasza:
95%

Nem, nem normális.

Csakhogy addig, amíg a férjed egy nagy balek, anyuka kisfia, akit dróton lehet BÁRMIKOR rángatni, és aki ráadásul semmibe vesz téged, és az akaratodat negálja, addig te semmit sem tehetsz.

Parazitákat úgy lehet csakis lepattintani, ha mindketten összefogtok, és egy az akaratotok: kidobni őket az életetekből. Másként nem.

2014. aug. 30. 18:53
 24/26 anonim ***** válasza:
87%

Én azon a véleményen vagyok, hogy egy felnőtt ember felelős a saját életéért. Anyagilag is. A Kádár rendszernek vége. Nem mástól kell várni a megoldást, csakis magadtól.

Egy fillért nem adnék nekik, főleg, ha van 3 gyermekem, akiket a megfelelő minőségben fel kell nevelnem.

2014. aug. 31. 18:35
 25/26 anonim ***** válasza:
80%
Na, a tizeske jó nagy faszarcú... Még azt sem tudja, hogy a cigi meg a pia IS drogok, nem is akármilyenek... És ez akar itt prédikálni. Szánalmas. :D
2015. márc. 9. 08:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Mi lett a sógornővel?
2023. júl. 13. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!