Fejőstehénnek néznek minket, a férjem szerint ez normális, tényleg én gondolom rosszul?
hát hagy döntse már el a kérdező, hogy a SAJÁT fizetésüket mire költik, a gyerekeikre-e vagy az ingyenélő sógornője mosógépére.
nagyon el vannak tájolva itt emberek, meg vagyok döbbenve.
Nem, nem normális.
Csakhogy addig, amíg a férjed egy nagy balek, anyuka kisfia, akit dróton lehet BÁRMIKOR rángatni, és aki ráadásul semmibe vesz téged, és az akaratodat negálja, addig te semmit sem tehetsz.
Parazitákat úgy lehet csakis lepattintani, ha mindketten összefogtok, és egy az akaratotok: kidobni őket az életetekből. Másként nem.
Én azon a véleményen vagyok, hogy egy felnőtt ember felelős a saját életéért. Anyagilag is. A Kádár rendszernek vége. Nem mástól kell várni a megoldást, csakis magadtól.
Egy fillért nem adnék nekik, főleg, ha van 3 gyermekem, akiket a megfelelő minőségben fel kell nevelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!