Ha ideges az ember, sok mindent mond. De engem ez néha sért. Mit tegyek?
Asszonyok, feleségek. Veletek előfordult már, hogy amikor a párokotokkal veszekedtetek, sértő dolgokat vágott a fejetekhez, ami miatt azt gondoltátok, hogy talán nem is szeret titeket?
Majdnem 3 éve vagyunk házasok, született egy babánk is, most várjuk a következőt. Nem annyira jó a kapcsolatunk, néha nagyon jól meg vagyunk, néha viszont kegyetlenül összeveszünk. Már egy jó ideje nincs is szex, de még csak egy ölelés sem.
De a lényeg, hogyha veszekszünk, akkor eléggé durva dolgokat kapok a fejemhez, mint például, hogy mekkora ribanc vagyok, legutóbb azt mondta, hogy már abban is kételkedik, hogy ő a gyerek apja. Azt is mondta már, hogy ronda vagyok, holott minden ismerős eddig csak dicsért, hogy ahhoz képest, hogy szültem, milyen jól nézek ki... hát nem tudom.
Lehet, hogy nem kéne fenn akadnom ezen, vagy inkább vissza kéne vágnom valahogy, de ilyenkor rendszerint sírva fakadok, többre nem vagyok képes. Őszintén szólva, én szeretem, és ezért fáj a legjobban. Már arra is gondoltam, hogy van valakije, olyan furán viselkedik néha. Fogalmam sincs, mit tegyek. :\
Mindketten 28 évesek vagyunk. Előre is köszönöm a válaszokat.
Azért az nemcsak rajtam múlt, hogy "becsúszott" a második baba. Amikor "bejelentettem", akkor valóban nem gondoltam, hogy ez óriási probléma lesz, mert mi elvileg ezen már megegyeztünk, hogy két-három gyerek a minimum (bár ezután ezt már nem igazán hiszem). Nem hiszem, hogy csak a második gyermek az oka.
Igazatok van, hogy ez nem mehet tovább. Csak az a baj, hogy én komolyan félek lépni. Ismerem a páromat, nehezen tudnék vele olyan veszekedésbe kezdeni, amiből én jönnék ki nyertesként. Nagyon félek, hogy egyedül maradok két gyerekkel, nem is magam miatt, hanem a kicsik miatt. Én sajnos kiskoromban nem is ismertem az apukámat, és tudom, hogy nagyon rossz volt. Még most is az. Nem akarom, hogy ez történjen az én gyerekeimmel is, ezért mindenképp valahogy helyre kell hozni a kapcsolatunkat.
Ma próbáltam beszélni. És valamennyire sikerült, mert nem vesztünk össze, ez így már félsiker.
Nem tudom, hogy mi lesz a végkifejlet, de remélem, hogy megoldódik a helyzet. Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!