Miért szégyen az ha valakinek idősek a szülei?
Figyelt kérdés
pl: anya éves volt amikor szült2014. aug. 29. 17:56
21/24 anonim válasza:
Emlékszem, 8 évesen szégyelltem, hogy 30 éves lett az anyukám. Mert a legtöbb barátomat 18 évesen szülte az anyukája. Akkor úgy voltam, hogy jaj, anyu de öreg, de pár évvel később már átkoztam magam, hogy mit találtam abban olyan jónak, hogy valaki 17 évesen teherbe esett.
22/24 anonim válasza:
Nem ciki. Én 27 vagyok, a férjem 35, még nincs gyerekünk, mert nem sikerült, ha 6 év múlva sikerül, akkor sincs semmi, mi alig várjuk. Akkor lesz, amikor sikerül. Ez nem ciki lesz, hanem örömmel teli. Aki ezen fennakad, az a ciki. A kolléganőm 32 éves lesz, a párja 40 és még nincs gyerekük. Miért lenne ciki?
23/24 anonim válasza:
Nem lennél a világon, ha anyád nem szül meg. Innentől a kérdés/felvetés a ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!