Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szégyen az ha valakinek...

Miért szégyen az ha valakinek idősek a szülei?

Figyelt kérdés
pl: anya éves volt amikor szült
2014. aug. 29. 17:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
Az én anyukám életkorán is nagyon szoktak csodálkozni, pedig 22 évvel ezelőtt (annyi vagyok most) egyáltalán nem volt "divat" 30 felett szülni. Persze amikor hozzáteszem, hogy van egy 32 és egy 31 éves testvérem, megnyugodnak. Most 55 éves, és még nem nagymama, ez a második meghökkentés. Én nagyjából letojom ki-mit gondol, nekem csak az fáj, hogy akármikor is hal meg anya, a tesóim 10 évvel többet kaptak belőle, amit én már sose hozhatok be.
2014. aug. 29. 18:31
 12/24 anonim ***** válasza:
Engem is 39 évesen szült anyukám. Általános iskolaban meg szoktak ezzel cikizni, de később Rájöttem hogy egyátalán nem szégyen. Ugyan olyan jó szülők, mint a többi, és örülni kell hogy ottvannak nekünk, és felnevelnek. :)
2014. aug. 29. 18:40
 13/24 anonim ***** válasza:
65%

Azert rossz erzes mikor a helyetes tanar szol hogy mamad megjott erted. Meg az osztalytarsaim is mondjak hogy anyud vagy mamad?? Van olyan is hogy ket anyuka tok jo baratok de az en anyukammal senki sem akar aratkozni mert 57 eves es mar o sem akar a tobbi anyukaval baratkozni.

Mindig azt mondjak nem gaz meg nem ciki de ezt mindig olyan mondja akinek jo fej fiatal szulei vannak. en 6.os vagyok anyu 57 eves apu 61 lesz oktoberbe. Mi nem megyunk nyaron sehova mert ok gyorsan elfaradnak es ha a noverem elvisz magukkal megyek nyaralni ha nem akkor apu azt mondja hat a testverednek ennyit sem ersz. Tudom hogy ez nem a tesom dolga lenne es kisbabaja van es nem velem hanem a ferjevel meg a kisbabaval akar lenni.

2014. aug. 29. 18:49
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anya 59 éves apa 67 én 16 vagyok, és se én se a környezetem nem akad fent azon hogy idősebbek az átlagnál.Ezt általában csak idióta 10-11 évesek szokták elviccelni
2014. aug. 29. 18:59
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
Mert édesanyád nem szittya ősanya, aki a termékenysége csúcsán szülte tele a Kárpát-medencét.
2014. aug. 29. 19:01
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyukám 36 évesen szült engem. Amikor kicsi voltam mindig mondtam neki, hogy öreg meg ilyenek, mert láttam, hogy a többieknek milyen fiatal az anyukájuk. De mikor kicsit nagyobb lettem már nem érdekelt, mert az osztálytársaim állandóan panaszkodtak, hogy az anyukájuk "ezt nem engedi, azt nem engedi" mialatt az én anyukám tök laza volt. Plusz néhány éve új hajat vágatott, fogyott egy kicsit, új ruhákat vett, senki nem mondaná meg, hogy 53 éves. Sosem cserélném el másra, imádom őt:) 16/L
2014. aug. 29. 19:04
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem szégyen. Arról nem beszélve, hogy az életkornál sokkal többet számít a hozzáállás. Egyrészt lehet valaki 40 évesen már öregasszony vagy fiatal csaj is, ez nagy százalékban múlik az illetőn (öltözködés, igényesség, viselkedés stb.). Másrészt pedig van, aki egész fiatalon érett az anyaságra, más meg 45 évesen se.

Egyébként az én szüleim is idősek (édesanyám 34 volt, amikor születtem), és ennek inkább csak hátrányait éreztem mindig, de szégyennek soha nem tekintettem.

2014. aug. 29. 19:06
 18/24 anonim ***** válasza:

Az édesanyám 27 évesen szült engem, de ha 10-20-30 évvel később szül meg akkor se szégyenkeznék miatta, mert ígyis-úgyis megadott volna nekem mindent, és biztos vagyok benne, hogy kiegyensúlyozott életet éltünk volna akkor is, ha később szül.

17/L

2014. aug. 29. 19:07
 19/24 anonim ***** válasza:

anyukam 61 eves en 18...

43 evesen szult..

2014. aug. 29. 19:54
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem éreztem szégyennek. Anya 36 évesen szült, apa akkor 48 volt. A barátaimnak és az osztálytársaim többségének mindig fiatalabb szüleik voltak, nem volt "generációs szakadék", mégis én vagyok a legjobb kapcsolatban a szüleimmel. Bármiről tudok velük beszélni, nincsenek tabuk, hihetetlenül tanult, felvilágosult, intelligens, sokat látott és tapasztalt emberek. Rengeteget kaptam tőlük, szerintem sokkal többet, mint egy fiatalabb szülőtől. Nagyon jól neveltek, előttem már felneveltek 4 gyereket. Gyerekkoromban is büszke voltam rájuk, és ez a mai napig igaz.
2014. aug. 29. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!