Szerintetek ez így igazságos?
Élettársammal élek, havi 110-120ezer ft-ból. Ez ez ő bére+az én hivatali segélyem. Almát járok szedni napszámban ha van lehetőség, így az a fenti összegen felül jön, de van hogy egy héten csak 2nap lehet menni. Utálok otthol ülni, addig megyek míg munkát nem találok. Ügyesen festek s gondoltam megpróbálom az airbrush festést amihez egy kompresszor és egy pisztoly a feltétel. Gondoltam a dekorálással még jöhetne is egy kis betevő a házhoz. A lényeg hogy megkértem hogy csak az almaszedés árát összegyűjteném és abból még venném magamnak az említett 2 dolgot, amit használtan 25000ft-ért tudnék megszerezni. A baj ott kezdődik hogy ő eladta a motorját, és venni akar egy robogót,
70ezer Ft kp van rá. A mai napig úgy volt hogy megvehetem magamnak a készletet, csak ma közölte hogy ő az almaszedés árából akar belepótolni a motorjába, mert neki mindig volt motor. 5 napja adta el az előzőt!!! Most én vagyok a telhetetlen? 1hónappal ezelőtt szűnt meg a munkahelyem, megőrülök itthol, ennyi örömem lenne. Rosszul esik :(
Szerintem ne aldozd fel magad.
Foleg ne ugy, hogy te potolod ki azt, ami az o hobbija (a motor a hobbija, ha jol ertem, igaz)
Ugyhogy en ragaszkodnak ahoz, hogy neked is jar valami - meg akkor is, ha mar most kezd elojonni a "az en kenyerem eszed, az van, amit en akarok" mentalitas. :/
Mindenki masnak: airbrush-os festessel (peldaul motorra, kocsikra) egeszen komolyan lehet keresni.
"Foleg ne ugy, hogy te potolod ki azt, ami az o hobbija (a motor a hobbija, ha jol ertem, igaz) "
Kérdező max csak a fizetés kiesését pótolja vele, nem mást. Szerintem bőven várhatnátok még pár hónapot amíg talál munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!