Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így igazságos?

Szerintetek ez így igazságos?

Figyelt kérdés

Élettársammal élek, havi 110-120ezer ft-ból. Ez ez ő bére+az én hivatali segélyem. Almát járok szedni napszámban ha van lehetőség, így az a fenti összegen felül jön, de van hogy egy héten csak 2nap lehet menni. Utálok otthol ülni, addig megyek míg munkát nem találok. Ügyesen festek s gondoltam megpróbálom az airbrush festést amihez egy kompresszor és egy pisztoly a feltétel. Gondoltam a dekorálással még jöhetne is egy kis betevő a házhoz. A lényeg hogy megkértem hogy csak az almaszedés árát összegyűjteném és abból még venném magamnak az említett 2 dolgot, amit használtan 25000ft-ért tudnék megszerezni. A baj ott kezdődik hogy ő eladta a motorját, és venni akar egy robogót,

70ezer Ft kp van rá. A mai napig úgy volt hogy megvehetem magamnak a készletet, csak ma közölte hogy ő az almaszedés árából akar belepótolni a motorjába, mert neki mindig volt motor. 5 napja adta el az előzőt!!! Most én vagyok a telhetetlen? 1hónappal ezelőtt szűnt meg a munkahelyem, megőrülök itthol, ennyi örömem lenne. Rosszul esik :(

2014. aug. 28. 16:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%
Ha látod, hogy hajthatatlan, nem tudsz mit tenni. Még kb 1,5-2 hónapig tud robogni, aztán ha a garázsba áll, mondjuk október 30-tól március 30-ig vonassátok ki a forgalomból, ezzel lehet spórolni! És akkor simán meglesz a ketyere is.
2014. aug. 28. 17:35
 12/20 A kérdező kommentje:
Értem.... Hát átbeszélem vele kedves hangnemben, s ha hajthatatlan, feláldozom magam....
2014. aug. 28. 17:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, mi volt!
2014. aug. 28. 17:52
 14/20 anonim ***** válasza:
4%
Most úgy áll a dolog, hogy Ő a pénzkereső, te meg a "megspórolt" pénzedből a hobbidra kezdtél gyűjtögetni. A szabad idődet inkább a munka keresésével töltsd el.
2014. aug. 28. 18:00
 15/20 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ne aldozd fel magad.

Foleg ne ugy, hogy te potolod ki azt, ami az o hobbija (a motor a hobbija, ha jol ertem, igaz)

Ugyhogy en ragaszkodnak ahoz, hogy neked is jar valami - meg akkor is, ha mar most kezd elojonni a "az en kenyerem eszed, az van, amit en akarok" mentalitas. :/

Mindenki masnak: airbrush-os festessel (peldaul motorra, kocsikra) egeszen komolyan lehet keresni.

2014. aug. 28. 18:01
 16/20 anonim ***** válasza:
32%

"Foleg ne ugy, hogy te potolod ki azt, ami az o hobbija (a motor a hobbija, ha jol ertem, igaz) "

Kérdező max csak a fizetés kiesését pótolja vele, nem mást. Szerintem bőven várhatnátok még pár hónapot amíg talál munkát.

2014. aug. 28. 18:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Alig több, mint minimálbérből éltek, de motor kell...
2014. aug. 29. 04:22
 18/20 A kérdező kommentje:
Ez az... 6 napja még motorja volt de az is a szüleinél volt letéve , s ha hétvégén mentünk, motoroztunk rajta. Nem volt elhozva pedig mindig le volt papírozva minden motorja.
2014. aug. 29. 07:10
 19/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! :) Azèrt írok csak, hogy megoldódott a probléma, pàromat egy magasabb ès könnyebb pozícióba helyezték a munkahelyèn s így megoldható hogy a napszám àràt a felszerelésre fèlre tudjam rakni. Mègis vita sem volt :)
2014. szept. 3. 19:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Na az örvendetes.
2014. szept. 4. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!