Az eszem megáll! Vagy csak túl reagálom?
Párom a volt feleségével épített egy házat, részben szocpolra részben pedig abból a pénzből amit a telken lévő belvizes házra kaptak.
Szóval párommal az összeköltözést tervezzük, de ő nem akarja a volt feleségét kitenni a házból mondván nincs hová mennie. Mi persze menjünk anyóshoz vagy albérletbe. Nem szemétség ez?
Na csodás,hasonló a szitu nálunk is.
Az exemmel feles a ház,immáron 4 éve nem vagyunk együtt.Én(nő) eljöttem a házból,otthagyva az exnek.Na erre jött az új asszonyka akinek ez nem tetszik(mármint,hogy fele az enyém azóta is,csak azt felejti el,hogy én még 20évig ADÓSTÁRS leszek.Megy a pampogás,hogy jó lenne ha nem lenne közöm a házhoz.Mondtam neki,hogy legyen az én fél részem az övé de akkor legyen ő továbbra az adóstárs.Jaaa nincs munkája....hát sorry,én meg nem íratom át a két szép szeméért a fél részemet.
A másik verziója új asszonykának:vegyem én át a teljes tulajdon jogot, a hitelt.... mondom oké,de nem ám csak úgy,hanem fizessek X arra az időre amióta én nem lakom a házban.Na ja persze,ki volt adva albérletbe amiből nekem semmi hasznom nem volt sosem.Mindent az exem rakott el,de benne ő sem lakott(most sem).Örüljön ha átveszem a házat,megszabadul a hiteltől....és tőlem!
Vegyetek vissza kissé a nagy arcokból új asszonykák mert nagyon pofátlanok vagytok mostanság már!
Na szoval..miert is nem laktok ott, ahol most te elsz?
Az nem lenne szemetseg, hogy kirakjatok az asszonyt, csak azert, mert a szived vagya bekoltozni oda? Tok mindegy, hogy mi van most, de egy dolgot elfelejtesz: a parod gyerekeinek az anyjarol beszelsz.. Azert ehhez is pofa kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!