Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig éljünk az anyósékkal?...

Meddig éljünk az anyósékkal? Hogyan kezdhetnénk külön életet? Melyik megoldás bizonyulhat a legjobbnak szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal nagyon tervezzük már a közös jövőt, de nagyon elvagyunk keseredve a lehetőségeket nézve.

Jelenleg a párom testvérével és szüleivel lakunk együtt, de lassan ideje lenne elköltözni (párom 28, én 20).Mindketten dolgozunk, és jelenleg is gyűjtünk a takarékszámlára havi 40e ft-ot, amiből nem lesz túl sok pénzünk, de több mint a semmi. Én még emellett is teszek félre egy nagyon keveset, illetve van egy mellékmunkám amivel egy szezonban több százezret is megkeresek, amit félre tudok tenni.

Babán is nagyon gondolkodunk már, így jó lenne már egy külön fészek.

Bérlejünk lakást, vagy várjuk még és gyűjtsünk évekig egy házra/lakásra?

Ha gyűjtögetünk, az beletelik kb. 7 évbe, mire összegyűlik annyi pénz.

Hitelen is gondolkodtunk, de az túl sok lenne, nem szeretnénk egyből eladósodni.

Ki, hogyan jutott lakáshoz/házhoz? Az öröklés sajnos nálunk felejtendő, vagy hogy majd beleadnak a szülők. Így maradtunk mi, magunknak!:)

2014. aug. 25. 13:08
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nem veszen zokon az írásodat! Senkinek nem lehet ugyanaz a véleménye, ugyanakkor a "megdolgozunk érte" része nem értem, miért nekem szól, hiszen egyértelmű hogy nem más fogja kifizetni a lakásomat míg én a fenekemet vakarom otthon!:))))

Főleg, hogy 16 éves korom óta dolgozok, kérlek ne nekem add elő ezt a "jaj én megdolgoztam érte" szöveget.

2014. aug. 26. 19:52
 22/23 A kérdező kommentje:
És ha elolvasnád amit írok, és nem csak okoskodnál, látnád, hogy albérletre van pénzünk... hmmm na mindegy!:)
2014. aug. 26. 19:54
 23/23 anonim ***** válasza:

"Off: kíváncsi lennék én is az 5-ös válaszolóra, hogy hogyan tud minimum 80e Ft-ot spórolni havonta."

Valaki tud, valaki nem. :) Ennyi. Nincs időm ezt lebontva leírni, de elhiheted, hogy így van. A kulcsszó: valamit valamiért. Nem éhezünk, zuhanyozunk minden nap, de nyilván jár bizonyos áldozatokkal, amire a legtöbb ember képtelen.

2014. aug. 27. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!