Lefeküdtem apukám legjobb barátjával, aki egyben a szomszédunk is. Mi lesz ha kiderül? Félek ha kiderül akkor kitagadnak örökre.
Apukám legjobb barátja a szomszédunk.Néha a család is összeszokott járni,a felesége és a gyerekei is.Nem tudom már hogyan szállhatnék ebből ki?Már fél éve tart ez a viszony köztünk.Elmondjam vagy maradjon titokban és szakítsam meg vele a kapcsolatot?Nem tudom mit tegyek!?Ha ez kiderül,akkor vége mindennek.Ha megtudják a szüleim akkor végem,a feleségéről nem is beszélve.
20/L
Aki azt mondja, hogy T. Kérdező teszi tönkre a "szomszéd" családot annak javaslom végig gondolni azt, a T szomszéd eljutott oda, hogy megcsalja a feleségét (akitől gyermekei is vannak).
Ehhez két ember kell Ő és a felesége.
Az már csak a körítés, hogy pont "kéznél volt" a szomszéd lány, ha nem lett volna talált volna mást, máskor, máshol.
Ahol ilyen "előfordul" ott más baj is van a kapcsolatban.
Mindettől függetlenül, nem szép dolog, sőt szerintem is baromi nagy butaság volt T. kérdezőnek "kikezdeni" a szomszéd "bácsival".
De gondolom húsz évesen akár még trófeának is tekintheti az idősebb férfit. (illetve visszafelé a 20 éves fiatal lányt).
Az meg hogy szó se essék róla a jövőben nem fog működni. Az még oké, hogy a kérdező családja nem tudja meg, de a szomszéd családban ott marad a "probléma" csak a szőnyeg alá söpörve, de mondjuk ez nem a Kérdező problémája.
Tudod, ha a szomszédodat nem a felesége kergette volna a karjaidba, akkor nem jöttetek volna össze. Élvezzétek a helyzetet, amíg csak lehet, és tartsátok titokban. Persze azt ne akard, hogy elváljon miattad, és legyél nyitott egy komoly kapcsolatra is. És ha eljött az ideje, a férj jelöltedhez azért legyél őszinte.
Én is csalom a feleségem, csak én egy férjes nővel. Szóval tudom/sejtem, hogy miért állt veled szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!