Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » HOgyan hálájam, meg a bátyámna...

HOgyan hálájam, meg a bátyámnak amit tett értem?

Figyelt kérdés
10 éves korom ,óra ő nevelt (mivel a szüleink meghaltak) most 19 vagyok ő 35 . Valahogy megszeretném hálálni azt a sok évet de ,nemtudom ,hogy hogyan :S:S Ő ápolt amikor beteg voltam ,iskolázott,És mindig megkaptam ami ellet,szólni se kellet neki és már ugrott is azér ami éppen kellet nekem . Nemtudom szavakkal kifejezni ,hogy mennyire szeretem ! Hogyan háláljam meg neki ezt a 9 évet ?
2010. jan. 16. 01:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azzal háláld meg neki, hogy büszke legyen rád. Ez mindennél fontosabb.
2010. jan. 16. 01:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd öreg korábban amikor ő lesz elesett és segítségre szorul, akkor majd vissza adhatod.
2010. jan. 16. 01:25
 3/9 anonim válasza:
100%
Szia! Nagyon örülök hogy ennyire érett férfit nevelt belőled a testvéred! Kérlek fontold meg amit mondok, és ne hálálkodj, fejezd ki a szereteted iránta, segítsétek egymást mindenben amit az élet elétek vet, akár rossz akár jó dolog. Ha segítség kell a bátyjádnak segíts neki, de ne hálából hanem mert a testvéred, és ugyan azon mentetek át mind a ketten. Az is szerepet játszik hogy legyen büszke rád,hisz ő nevelt fel, és bizonyítsd be neki hogy volt miért! Hisz a tanítványból egyszer mester lesz. Támaszkodjatok egymásra hogy nagyobb dolgokat vigyetek végbe, mint ha csak egyedül lennétek!
2010. jan. 16. 01:36
 4/9 A kérdező kommentje:
"érett férfit nevelt belőled" : Köszi a választ de lányvagyok !
2010. jan. 16. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha majd gyermekeket fogsz nevelni, rájössz, ezért nem kell hálálkodni. Amit a testvéred tett rendkívüli ebben a mai világban, de ez a világ szégyene. Te szeretet kaptál a testvéredtől, és te szeretetet adsz a testvérednek. Ez így teljesen rendben van. Hogy a testvéred mikor, milyen helyzetbe fog kerülni az élete során, amikor majd neked is lehetőséged lesz arra, hogy a gyakorlatban is bizonyítsd a szereteted, nem tudhatod, akkor majd legyél ott te is úgy, ahogy a testvéred ott volt, amikor neki kellet odatenni magát.
2010. jan. 16. 14:37
 6/9 Tutujka ***** válasza:

Majd ha Ő szorul segítségre, akkor kiállsz mellette.

Ennél többet nem tehetsz.

2010. jan. 16. 16:24
 7/9 anonim ***** válasza:

annyira szép, hogy vannak még fiatalok, akik képesek hálásak lenni valamiért :) komolyan, innen a távolból büszke vagyok rád, ha megengeded :)

a báytád pedig tényleg nagyon nemes lelkű ember, hogy ilyen sokat áldozott rád, és igazi testvéri szeretettel szeretett, és igyekezett pótolni a szüleidet.

szeresd őt nagyon, és ha ő kér tőled bármiben segítséget, akkor tegyél meg mindent.

2010. jan. 16. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt a sok jot amit tole kaptal, es ezt a nagy feladatot amit erted tett sok-sok szeretettel tudod meghalalni. Orokre szeresd!

A konyves boltban vannak olyan konyvek mint pl. Batyamnak, Testveremnek, Baratnomnek...stb. ilyet vegyel neki, es irjal az elejebe! Ezek a konyvek csak szeretetrol szolnak, nagyon szep idezetek, rovidebb szovegek vannak bennuk.

Biztosan orulne egy ilyennek.

Mar kulon koltoztel tole? Vagy meg egyutt eltek?

2010. febr. 28. 16:20
 9/9 anonim ***** válasza:
SZERESD!
2010. febr. 28. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!