Exfeleség "veri" a férjem?
Mit tennétek, ha a tudomásotokra jutna, hogy a férjeteket felpofozta a volt felesége? Nagyon dühös vagyok, eddig nem merte elmondani. Lényegtelen, hogy mi okból találkoznak (gyerek nincs, más okból szükséges) akkor sokszor szídja, alázza a férjem, vita hevében volt már, hogy fel is pofozta (háromszor), pedig már házasok vagyunk. Férjem nagyon jámbor, jószívű, nagy darab ember, soha meg nem ütne senkit, de látom rajta, hogy nagyon bántja belül, de kifelé csak nevet rajta.
Ti "elbeszélgetnétek" az exével? Nem a stílusom, de ha előttem tenné ezt, biztos nem tudnám megállni, hogy neki ne ugorjak!
Ti mit tennétek?
Én azt csinálnám vele amit az én párom tett velem.
Megkért hogy hagyjam hátra a múltat.
Teljesen.
Ha a te párod szeret téged és ismered már valamennyire akkor csak rá tudod venni hogy a múltat hagyja maga mögött, akármilyen kedves stílusban, szerintem neked könnyen fog menni mert kedvesség árad a soraidból, még akkor is ha vitáitok is lehetnek
Te vagy a jelenje, ha az a nő tényleg a múlt akkor nem hagyd neki hogy találkozzon vele, egyáltalán miért találkoznak ha gyerek sincs?
Nem zárta le a múltat?
Én biztos nem beszélnék az exxel, csak csalódott lennék a saját férjemben mert múltbeli nőkkel akar találkozgatni.
Ha ő nem tudja lezárni magától, neked kell rásegíteni.
Bemutatkozott az átlag magyar család :)
Fogadni mernék, hogy egyikőtök sem diplomás, normál európai polgár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!