Elveheti a lányt a gyámhatóság?
Van egy ismerős család a kis falunkban.
4gyermeket nevelnek. A fiuk màr nagykorúak.
A legkisebb a làny.
Ide oda költöznek borzalmasan igénytelenek.
A làny hónapokig tetves volt kb fél éve eszik a fejét.
Jelenleg olyan helyen laknak ahol undorító kosz van se wc fürdőszoba.
Büdősek nem lehet melletük megmaradni.
Ràjuk szàlt a gyàmhivatal. Kérték a védelembehelyezést gondozàst ami heti szinten megjelenésre kötelezi őket.
De egyre bűdösebbek szó szerint értem.
Azt mondják nekik ha nem keresnek màsik helyet elveszik a lànyt.
Szerintem nem fognak mert ahova eddig mentek mindenhol kosz mocsok volt.
Mi törtémhet a lànnyal?
Sajnàlom őt mert alapból jó lelkű csak sajna az utca nevelte mert a szűlei a kocsmába hordtàk hordjàk a pénzt.
A làny 17 éves lesz.
Köszönöm
Nagyon igénytelen a làny is. Megmondom őszintén többször adtam neki sampont stb. Elvitten a védőnöhöz is. De a szűlei nem vettek neki szert a fejére.
Àlitolag szeptemberig van hatàridelyük a vàltoztatni
Egy büdös, tetves, mocskos 17 éves leány mit csinál egész nap a nyári szünetben? Miért büdösebbek hétről hétre, amikor a gyámhivatallal megbeszélték, hogy megfürdik?
Kérje magát nevelőszülőkhöz ha a Ő is változtatni akar.
Szerintem a làmy sem normàlis van valami papirja.
Kicsit visszamaradott Egyedűl a gyerekekkel van el.
Na meg a szükségleteit kiélni. Akkor viszont illatos.
De ez a bűz nagyon szomorú. Sajnàlom. Ugy làtom mintha nem érdekelnè pedig csini Szép arcu làny.
mivel az államnak pénzébe kerülne, szerintem a gyámügy kihúzza azt az egy évet a fenyegetésekkel csak.
beteg gyerekek (pl epilepsziás)ról hallottam, hogy családi erőszak megy, mégsem tesznek semmit ellene hivatalból.
pénz kérdése ma már minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!