Szeret egyáltalán? Mit gondoltok?
"De képes lennék szó nélkül, ha tudnám fizetni. De az ottani tandíjakra az egész fizetése nem lenne elég"
Na akkor tedd fel magadnak a kérdést újra....
Nyilván ő is képes lenne itthon maradni veled, ha ötször annyit keresne mint most. Neked nem azon kéne gondolkoznod hogy szeret-e, hanem hogy nem vagy-e kicsit önző.
Ha vége az egyetemnek utána mehetsz,az nem tíz év.Kb.4 vagy ha bolognás vagy akkor 3.
A szerelem tényleg lángol,amig van mit enni,van hol lakni,nem hideg a ház,nem viszi el a gyámügy a gyereket,mert éhezik és nincs ruhája.Ez tényleg a véglet,de akkor is kihűlhet,ha állandó anyagi gondok vannak,veszekedés,mert nincs önálló életetek,mert pl. egy házsártos anyóssal kell lakni vagy,ha a férjed olyan munkát kénytelen végezni,amit szívből utál,azt meg sem fizetik,egy csődnek fogja érezni magát,állandóan ideges lesz stb. Nagy kudarc a szép álmok helyett...
Hát képzeld, én a párommal mentem. Igaz, az "csak" fél év volt, de egy "friss" szerelemben az is rengeteg idő. Augusztusban jöttünk össze, októberben merült fel az ötlet, januárban mondtam, h akkor megyek én is. És még nem is pénz keresési céllal ment, hanem doktorit írni. Pedig biztos állásom volt, de elvégeztem egy tanfolyamot, kint találtam magyar segítséget, és bár nem jött úgy össze a munka ahogy gondoltam, azért egy keveset tudtam dolgozni. Először elkeseredtem a gondolatra, h kimegy, de eszembe se jutott azt mondani, h ne menjen, inkább én kaptam össze magam. Kettős mérce drágám. Úgy érzed, neki fontosabb nálad a pénz, viszont neked se ő a fontosabb, hanem az egyetem. Egyébként meg hol van az a másfél év még? Örülnél inkább, hogy nem egy link pasit fogtál ki...
Amúgy hány éves vagy? Mert ha most kezdted az egyetemet, akkor elvileg 3-4 év múlva végzel. Tehát nem 10 évet kell kibírnod nélküle, hanem csak másfelet (mert ugye csak másfél év múlva menne ki). Addig ő "berendezkedik", állás után is tud nézni neked, lediplomázol és kimész utána.
Uuupsz, bocs, tökre elolvastam, azt hittem 1-1,5 évre menne ki...
(előző voltam)
Hát ilyen esetben talán rá tudnád venni hogy várjon amíg elvégzed az egyetemet és utána közösen próbáltok szerencsét külföldön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!