Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan fiúról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan fiúról, aki szeret zenélni, pl zongorázni?

Figyelt kérdés
Sokszor elképzeltem már, hogy van egy barátnőm, és vagyunk kettesben, és én pl zongorázok neki. És nem tudom, ezt a lányok többsége hogyan értékeli.
2011. aug. 11. 11:51
1 2
 1/15 B.angel ***** válasza:
100%
:O:O Én annyira, de annyira örülnék. Muzikális beállítottságú vagyok. :) Én is szívesen zongoráznék. Tehát megkérném, hogy segítsen nekem tanulni. :)
2011. aug. 11. 11:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszene, pláne ha jól is áll, amit csinálsz. :)
2011. aug. 11. 11:55
 3/15 anonim ***** válasza:
39%
jajj, de Edwardos :) amugy nem szeretem a zenészpasikat.. kicsapongók..
2011. aug. 11. 11:57
 4/15 A kérdező kommentje:
A kicsapongó tulajdonság nem az, amivel engem lehet jellemezni, az tuti. Tehát ez rám nem vonatkozik.
2011. aug. 11. 12:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ó,nagyon imádnám! :D Sokra tartanék egy olyan fiút,aki tud zongorázni,pláne ha még ír is nekem egy dalt és azt eljátssza. Ne hagyd abba,nem ciki,semmi ilyesmi.Sok sikert! 16/L
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
a sunákat nem izgatják te mit tudsz, Arra izgulnak rá mekkora a jacuzzid a gazdagnegyedbeli villádban, mekkora osztrigás herkentyűt eszel vacsorára, mennyi saját albumod van, és kik a zenész barátaid.
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
ok, akkor ne vedd magadra.. :) én örülnék neki, olyan volna mint a twilightban :)
2011. aug. 11. 12:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok-én tuti megkérném hogy taníts meg zongorázni,vagy csak egy két-dolgot :)
2011. aug. 11. 12:01
 9/15 B.angel ***** válasza:
68%
61%-os.... -.- Hát hogyne. Meg a nagy farkakra is izgulunk, meg a BMW-kre. Annyira szánalmas vagy!
2011. aug. 11. 12:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Barátom gitározik :) Mikor összejöttünk mindig játszott nekem, jelenleg pedig engem is tanít... :D
2011. aug. 11. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!