Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan fiúról, aki szeret zenélni, pl zongorázni?
Figyelt kérdés
Sokszor elképzeltem már, hogy van egy barátnőm, és vagyunk kettesben, és én pl zongorázok neki. És nem tudom, ezt a lányok többsége hogyan értékeli.2011. aug. 11. 11:51
11/15 anonim válasza:
nekem is bejön, bár én tudok is zongorázni, de ha egy fiú csinálja akkor az olyan romantikus ^^
12/15 anonim válasza:
a lányok többségének tetszik, de én viszolygok az élő zenétől 20L
14/15 anonim válasza:
jaaj én elolvadnék tőle!!! amúgy nekem nagy álmom hogy valaki zongorázzon vagy gitározzon valamit.. én értékelném!!!!
15/15 anonim válasza:
nekem bejön!! én is zongorázok:) sztem naggyon jó ha a pároddal zenélsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!