Ti ha összevesztek a párotokkal, utána minden ugyanolyan?
Tudom, attól függ hogy kis vagy nagy dolog. Ha nagy az összeveszés, utána hogy engesztelitek ki egymást? Elhangzik a szakítás gondolata? Utána minden ugyanolyan?
Köszönöm a válaszaitokat. 25/L
OFF
#9, hát, az elején még tök jól működött. Amíg nem lettünk szülők. Jó szülők vagyunk, csak így, szülőként párkapcsolatból buktunk. Ő legalábbis mindenképpen, nem tudom motiválni. Csesztetés minden, amit meg akarok beszélni, javítani, jobbá tenni akarok. Minden jó úgy ,ahogy van, ha nem, akkor szőnyeg alá söpörjük, hagyjam békén, mert ő mindig fáradt, ő, és csak ő lehet fáradt. Lassan mindenre ez a válasz. Nem tudom már, hogy működhetett az elején. Ja, tudom, úgy, hogy akkor még volt energiám egyedül működtetni.
Veszekedni mi ritkán szoktunk, vitázni gyakrabban, de nem sokszor.
Veszekedés során nem nagyon gondolkodunk, mindenki mondja a magáért, elbeszélünk egymás mellett, nem vezet soha sehová. Eddig kb. két olyan veszekedés volt, mely során felmerült a szakítás gondolata, de szerintem sosem gondoltuk komolyan, csak azzal lehet igazán nagyot ütni :D
Az eljegyzésünk óta, egyszer sem jött szóba a szakítás, megválogatjuk az effajta szavakat.
Vita többször van, néha nem értünk egyet, akkor van 1-2 szóváltás. De semmi komoly, semmi durva, vagy csúnya beszéd...hangerő, na az van, néha :D
Eddig kb. 2x volt olyan, hogy veszekedés után el kellett teljen 1-2 hét, hogy újra érezzem, hogy minden rendben. Legtöbbször, bármennyire is vitázunk érezzük, hogy szeretjük egymást, nem gondolom közben, hogy szétmennénk.
Most is épp nem értünk egyet egy dologban és nagyon dühös vagyok Rá. De azért nem jut eszembe, hogy szakítsunk.
24-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!