Fiuk! Ti az első szexnél mennyi idő alatt élveztetek el? És folytattátok es ugyanolyan jo volt utana is miutan mar elélveztetek?
kb 2-3 perc.
sunyiztam,úgy csináltam,mintha nem is lőttem volna el,égtem mint a sza/r és erőltettem tovább,de kezdett lelankadni.
aztán nagy zavaromban járkáltam a szobában,kimentem wc-re a csaj pofákat vágott persze.
aztán olyan 20 perc múlva újraéledtem hamvaimból és akkor jól sikerült.
Hány éves vagy, 12?
Először nézz utána, hogyan "működik" a férfi.
Én 16 voltam, kb másfél órán keresztül csináltam a lányt, elment kétszer, de már nem bírta és mondta hogy hagyjuk abba, de én nem mentem el. Szerintem izgultam, és/vagy a csaj nem mozgott normálisan.
(Én szűz voltam, a lány már nem)
Nem tudom mennyi idős vagy és hogy mennyit sexeltél mát (ha volt egyáltalán ilyen).
Ha megtanulod rendesen akkor fel tud izgulni a lány annyira hogy rendesen benedveedjen.Akkor tovább tart mert csúsik és nem szorít.
Nálam sem sok,kb 10 perc de addig a lánynak percenként van orgazmusa.
Viszont a"hibám" hogy nekem csak egyszer megy. Utánna alvás :)
Én tegnap vesztettem el barátnőmmel,ő is szűz volt és én is.
Én kb 10 perc után mentem el(azt hittem már el sem fogok menni de mégis és nagyn jó volt az a pillanat)
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!