Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szó nélkül elment a kedvesem...

Szó nélkül elment a kedvesem külföldre. Mit tegyek? Nagyon hiányzik, de rettenetesen mérges vagyok.

Figyelt kérdés

Volt róla szó, hogy 2-3 hónapon belül kimegy. (nem lakunk együtt, a testvérével lakik albérletben.) Tegnap délután találkoztunk, de nekem tanulnom kellett, így azt mondta hazamegy, és nem zavar. És, hogy majd ma este átjön és itt alszik. Nemrég kaptam tőle egy sms-t, hogy elindult külföldre. Nagyon szeret, sajnálja, hogy ez így történt. És hogy 6 hét múlva találkozunk.

Iszonyúan mérges és ideges vagyok. Írtam neki több sms-t, hívtam de nem veszi fel. A testvére dolgozik, ő sem veszi fel. Rettenetesen szomorú vagyok. :( 17L

2010. jan. 14. 18:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
éN IS PÁR EMBERRŐL AZT HITTEM, HOGY nem gyáva és mégis...
2010. jan. 14. 18:58
 12/17 A kérdező kommentje:
:(
2010. jan. 14. 19:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha találkozni nem is tud veled, azért felvehetné a telefont. Nem lehet, hogy randira sietett?
2010. jan. 14. 19:04
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem. Biztos vagyok benne, hogy külföldre ment.

Közben telefonálgattam ide-oda. Látta az egyik közös ismink, hogy pakol le a kocsijába.

2010. jan. 14. 19:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Ennyire gyorsan csak akkor jön össze külföldön munkalehetőség, ha van kint ismerős, vagy ha a munkahely küld ki (igen, előfordul, hogy ilyen gyorsan), vagy ha szélhámosok találtak egy balekot. Én se mindig hagyom bekapcsolva a mobilt külföldön a roaming miatt, de ha tudsz, beszélj valami közösismerőssel, nehogy az derüljön ki, hogy szélhámosok rángatták ki szegényt.
2010. jan. 14. 23:19
 16/17 A kérdező kommentje:

Semmit nem tudok róla. Írtam neki egész nap sms-eket, hogy legalább annyit írjon meg, hogy jól van-e stb.

Egy órája írt: "Nyugodj meg, minden ok."

:(

2010. jan. 15. 18:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi lett utana veletek?
2017. jan. 1. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!