A gyerekek miatt érdemes vissza menni a volt férjhez?
Ha sosem volt szerelmes, akkor miért ment hozzá és szült neki 2 gyereket is? Ez itt a felelőtlenség. Másrészt meg próbálná meg tőlem elvenni a gyerekeimet egyszerűen vagy nehezebben bárki...
Na mindegy, a kérdésre válaszolok.
Sztem csak akkor menjen vissza, ha szándékában áll a férjével való kapcsolatát is rendbe hozni. A gyerekeknek mindkét szülőre szükségük van, de arra nincs, hogy egy nagyon ócska párkapcsolat szolgálja nekik a mintát a családról.
Ha az apa nem engedi a láthatás idejében a gyerekeket,akkor szépen erről papír kell és jó eséllyel magához is veheti a gyerekeket.
Olyan nincs,hogy kifogás van a láthatásra.Egy esetben maradhat el,ha a gyerekek ágyban fekvő betegek,viszont azt is mihamarabb pótolni kell.Minden esetben ha elmarad jelezni kell a gyámhatóság felé.
(egyébként én lehet visszamennék és cirka egy hónap alatt megtanítanám a pasit,hogy ne packázzon velem)
A gyerekenek lenne rossz,ha visszamenne,már ha a férj is visszafogadná.Ha valaki lemond a gyerekeiről,mert csak így tud elválni,az nem érdemli meg hogy a gyerekeit nevelhesse.Sok házasságban az apa foggal -körömmel harcol a gyerekeiért,hiába,és mégis elválasszák őket.Olyan nincs,hogy csak akkor tudok elválni,ha lemondok a gyerekemről,főleg nő létemre.A lemondásnak gondolom valamilyen nevelésre alkalmatlanság volt az oka.Az sem egy jó pont,hogy gyereket szül és együtt él valakivel,akit nem szeret.Vajon az apának nincs oka a távolságtartásra?
Jobb a gyerekeknek ott,ahol vannak.
A barátnőm ezt csak azért vállalta be, mert különben nem tudott volna egyszerűen kilépni a házasságból.
hát ezt nemértem.A biroság majdnem mindig az anyánál helyezi el a gyerekeket,nagyon nyomós indok kell hogy az apának itéljék őket.Ha meg lemondott roluk,akkor igy járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!