Miért kérdezgeti mindenki, hogy mennyi gyerektartást kapok? Kinek mi köze nhozzá?
Elváltunk a férjemmmel, a gyerkek nálam vannak. Az ovis, iskolás ismerősök közül szinte mindenki megkérdezte, mennyi gyt-t fizet a gyerekek apja.
Azt, hogy én vagy a gyerekek hogy vagyunk, hogyan sikerült kialakítani az új életünket, azt senki nem kérdezi.
Miért gondolják, hogy ez "nyilvános" információ?
De miért nem lehet egyszerüen válaszolni? Tipikus műbalhé keltél. Én nem kérdezném meg de azért az hogy ki mennyit keres szerintem simán kitalálható Magyarországon.
Én egyszerüen ezt nem értem, vagy fáj hogy még válás után is eltart a volt férjed vagy mi?
Nem így értettem ne forgasd ki.
Kapnék 100-150 ezres gyerektartás egy még két gyerek pl na akkor abból bőven jutna nekem is nem csak a gyereknek, akkor nem hirdetném én sem hogy mennyi is az a gyerektartás.
Átlagos gyerektartást kapok.
De ha válaszolok, akkor jönnek a reakciók hogy ez túl sok/túl kevés; meg hogy mennyiből fizet ennyit (????) az exed meg hasonlók.
Az pedig, hogy mi a magánügyem, had döntsem el én. Azért nem szeretném elmondani, mert kényelmetlennek érzem, ha ilyenekről beszélgetek szinte idegenekkel. Olyan, mintha szexről beszélgetnénk. A közeli barátoknál nem gond, nem okoz gondot, de idegeneknek nem szeretném elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!