Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kérdezgeti mindenki,...

Miért kérdezgeti mindenki, hogy mennyi gyerektartást kapok? Kinek mi köze nhozzá?

Figyelt kérdés

Elváltunk a férjemmmel, a gyerkek nálam vannak. Az ovis, iskolás ismerősök közül szinte mindenki megkérdezte, mennyi gyt-t fizet a gyerekek apja.

Azt, hogy én vagy a gyerekek hogy vagyunk, hogyan sikerült kialakítani az új életünket, azt senki nem kérdezi.

Miért gondolják, hogy ez "nyilvános" információ?

2014. aug. 15. 09:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
10 Egyrészt hülyeséget beszélsz, másrészt fussál neki mégegyszer annak, amit írtam és akkor véleményezd,ha nagyon akarod, mert egyértelműen leírtam, hogy én még véletlenül sem kérdezem meg, éppen azért, hogy ne legyen belőle gond.
2014. aug. 15. 11:37
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Mert titkolózol amitől még jobban kíváncsiak. Mit kell ebből olyan nagy ügyet csinálni, aki ismer úgyis tudja kb mennyit keresel és ahhoz képest hogy éltek.
2014. aug. 15. 12:34
 13/19 anonim ***** válasza:
40%
És ugyan már bárkinek is mi köze hozzá ki mennyit keres,vagy gy.tartást kap.Ezek magánügyek ami nem tartozik még rokonra sem,nem idegenre.De erről most eszembe jutott egy kis sztori.Meséli a szomszédom,találkozott egy nagyon régi ismerősével,és az ismerőse megkérdezte,hogy vagytok mint vagytok.Mondja jól.és ti?Erre a z ismerőse azt mondta mi közöd hozzá és sarkon fordult:)))na neked is igy kell csinálni:))
2014. aug. 15. 16:51
 14/19 anonim ***** válasza:
19%

De miért nem lehet egyszerüen válaszolni? Tipikus műbalhé keltél. Én nem kérdezném meg de azért az hogy ki mennyit keres szerintem simán kitalálható Magyarországon.

Én egyszerüen ezt nem értem, vagy fáj hogy még válás után is eltart a volt férjed vagy mi?

2014. aug. 15. 17:15
 15/19 anonim ***** válasza:
14: eltartja a volt férje, amiért a gyerek után fizet????
2014. aug. 15. 18:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem így értettem ne forgasd ki.

Kapnék 100-150 ezres gyerektartás egy még két gyerek pl na akkor abból bőven jutna nekem is nem csak a gyereknek, akkor nem hirdetném én sem hogy mennyi is az a gyerektartás.

2014. aug. 15. 18:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor egyszerűen hazudja azt, hogy 30 ezret kap.
2014. aug. 15. 20:39
 18/19 A kérdező kommentje:

Átlagos gyerektartást kapok.

De ha válaszolok, akkor jönnek a reakciók hogy ez túl sok/túl kevés; meg hogy mennyiből fizet ennyit (????) az exed meg hasonlók.

Az pedig, hogy mi a magánügyem, had döntsem el én. Azért nem szeretném elmondani, mert kényelmetlennek érzem, ha ilyenekről beszélgetek szinte idegenekkel. Olyan, mintha szexről beszélgetnénk. A közeli barátoknál nem gond, nem okoz gondot, de idegeneknek nem szeretném elmondani.

2014. aug. 16. 07:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne mondd, nem értem. Udvariasan meg lehet mondani, hogy te az anyagiakról nem szoktál beszélgetni nagyon kedves ismerősöm is van aki nem mondja el, csak úgy derült ki, hogy társaségban mindenki elmondta a saját fizuját, csak ő nem, nem kérdezgettük utána, magánügy, hogy mit mond el nekünk.
2014. aug. 16. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!