Mit gondoltok erről? Mi lehetett az oka, hogy végig azt mondta, hogy jön, de aztán mégsem jött?
Figyelt kérdés
Nemrég volt az esküvőm. Egyik ismerősömet meghívtam a családjával együtt. Ő boldogan elfogadta a meghívást, azt mondta, hogy 4-en jönnek (ő, férje + a 2 gyerekük). Az esküvő reggelén összefutottam vele. Akkor már azt mondta, hogy szó sem volt arról, hogy jön a családja, csak ő, senki más (persze ez nem így volt, de mindegy). Erre ő sem jelent meg az esküvőn. Utólag azt mondta, hogy azért, mert fogyókúrázik. Én megértem, de a lagziban sem csak sütemények vannak, lehet levest, húsokat, gyümölcsöt is enni. Ha pedig nem vállalta ezt, akkor miért nem jött el legalább a templomi esküvőre vagy miért nem mondta meg, hogy nem akar jönni? Szerintetek miért nem mondta meg? Még az esküvő napján sem mondta meg, hogy nem jön.2010. jan. 13. 12:28
21/21 anonim 

válasza:

nekünk is volt olyan "vendégünk", aki azt mondta, hogy jönnek a vacsorára is és aztán egy közös ismerősünk megkérdezte tőlünk, hogy tudjuk-e, hogy X.Y-ék nem jönnek
gondolom mondanom sem kell, hogy milyen rosszul esett és ez az esküvői héten volt.
de ami ennél is jobb volt, hogy az egyik szintén vacsorás vendégünk két nappal az esküvő előtt mondta vissza a meghívást. ő legalább utólag szabadkozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!